Dezamăgit de USL, mă înscriu în Mişcarea Populară

De când am făcut blogul acesta, mai bine zis de când am început să fiu activ politic am luptat pentru a demasca abuzurile celor de la putere, în speţă, PDL şi Traian Băsescu.

Pentru mine şi pentru milioane de oameni, USL a fost o speranţă reală, dovadă că această alianţă a fost investită cu cel mai puternic vot de după 1990. 70% majoritate parlamentară şi aproape toată ţara din punct de vedere al autorităţilor locale.

Singurul lucru pe care trebuia cu adevărat să îl facă USL era să ducă la bun sfârşit sloganul: “dreptate până la capăt”. Numai că dreptate până la capăt, cel puţin pentru Ponta, înseamnă Koveşi ca şef DNA.

Dezamăgit, dar şi dornic să continui lupta, am ales, cu sufletul trist, să mă îndepărtez de USL şi să caut să mă alătur unor oameni de dreapta cu adevărat. În acest moment, fără o implicare politică evidentă, consider că Mişcarea Populară reprezintă singurul loc unde să mă simt pus în valoare.

13 thoughts on “Dezamăgit de USL, mă înscriu în Mişcarea Populară”

 1. pnlist becalizat in miscarea populara?
  nu cred ca acolo sunt acceptati slugile lui voiculescu.
  insa de 1 aprilie poate fac ei o exceptie.
  ;)

 2. Ei Iancule…de ce nu-i am eu gologanii respectivi si voi vedea ce pot si mai ales ce nu pot !Insa chestia cu USL-asii…trebuie sa fi de acord cu mine ca dezamagesc .Nu ca nu era de asteptat de la PSD sau Conservatorii lui Voiculescu { ce Daniel Constantin …ce ala exista cu adevarat ?}insa…chiar ai credeam onorabili …macar pana in 2014 .Lasa ca nici cu liberalii tai nu-mi este rusine …si-au dat si astia cu stangu-n dreptul de le-a venit boala ! Pe cand al vor coopta si pe Traian Basescu { ca tot este asta “dezamagit ” de PDL-isti }eventual intr-o functie de presedinte….onorific , ca functiile de prim vicepresedinte sant ocupate !?Eventual doar la sugestia lui Basescu sa-i mai elibereze una pentru …Emil Boc !

 3. Ioane, o IMENSA confuzie intre ADEVAR (sau DREPTATE) si VOT.
  Dar asta e democratia: o mare PORCARIE!
  Parerea mea :-)

 4. am avut sperante mari dar oricat de dezamagit sunt, tot nu mas inscrie in miscarea populara.pentru ca ceva mai negru pentru viitorul acestui popor nu pot sami imaginez.si sunt dezamagit de usl fiindca una au promis si alta fac. in general cand vin oameni tineri la putere te astepti la alte metode, sau conceptii. insa cand vezi ca oameni tineri precum daniel constantin, consilier al lui crin antonescu sau membru al secretariatului guvernului, intervin pentru o salariata de la ape, nicolae maria, fara ca macar sa asculte si cealalta tabara,mai poti sa ai sperante?

Leave a Reply

Your email address will not be published.