Dezamăgiri 2.0

Pentru că tot sunt la modă retrospectivele, eu am să încep serialul finalului de an cu o lecţie de viaţă pe care mi-a oferit-o onlineul anul acesta:

Când cineva ţi-a greşit fie şi o singură dată, nu îi mai da o a doua şansă. Este imposibil să se mai schimbe.

Nu poţi fi plăcut de toată lumea. Aşa că limitează-te la a fi ceea ce aşteaptă de la tine cei pentru care contezi.

Dar mai presus de orice, păstrează-ţi coloana dreaptă. Sunt atâţia care si-au vândut-o pe un pumn de bani. Asta e o lecţie primită des de la un om drag mie din online, un om care ştie ce spune şi ce face.

Am greşit şi eu mult anul acesta. Dar de la anul totul se va schimba.

Mâine ne auzim cu lucruri mai bune..

2 thoughts on “Dezamăgiri 2.0”

  1. Coane Iancule….Avand in vedere ca si azi si maine voi fi extrem de ocupat { treburi absolut firesti pentru aceaste zile de final de an} si nu voi mai avea timpul necesar sa mai fac ” vizite” pe NET, te rog sa-mi permiti sa-ti urez multa sanatate dumitale sai familiei dumitale, te rog sa-mi permiti sa urez multa sanatate ” vizitatorilor” blogului dumitale, te rog sa-mi permiti ca pentru anul 2012 sa sper ca va fi anul in care si eu , si dumneata , si parintii dumitale …si cine mai vrei dumneata, vom fi suficient de sanatosi la trup si la minte incat sa apucam in sfarsit SCHIMBAREA in bine si pentru noi, sa apucam sa traim si noi…cel putin decent si eventual lipsiti de grija zilei ce urmeaza. Iancule doresc pentru dumneata si familie { acel atat de traditional} LA MULTI ANI CU FERICIRE SI MULTA, MULTA SANATATE!!!In special SANATATE Iancule ! :beer:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *