Accesorii și aparate profesionale pentru sudură – preferă-le pe cele de la VELT (P)

Sudura face parte din categoria domeniilor practice care au evoluat destul de mult. Pentru a mânui cu exactitate aparaturile, dar și accesoriile, nu doar că îți trebuie îndemânare, ci și o specializare pe această nișă. Sunt aparaturi de ultimă generație care dispun de numeroase funcții și caracteristici, ce se pot învăța uneori doar la cursuri ori lângă persoanele deja specializate în domeniul sudurii. DeSudura.ro îți oferă acces la o gamă extinsă de accesorii și aparate profesionale pentru sudură, în modele variate și cu capacități diferite.

Magazinul online cuprinde o multitudine de aparate de sudură, dar și de accesorii profesionale pe care le poți folosi în proiectele tale. Tipul fiecărui produs este diferit, fiind utilizat în diverse situații. Ai de ales între un nou model de aparat de sudura și o mască de sudare de ultimă generație, care să te protejeze atunci când practici această meserie. Varietatea de aparate de sudură este disponibilă pentru mai multe tipuri de sudură, însă mai jos vom discuta despre acest lucru.

Aparatele pot suda cu electrod, cu argon, plasmă sau sârmă. În general, aparatele cu electrod învelit se utilizează în sudarea în curent continuu, fiind și cele mai utilizate. Acestea au capacitatea de a suda cu ușurință cu orice electrozi, fără a interveni vreo problemă la regimul de lucru. Regimul de lucru este unul intens la fiecare aparat, dar manevrarea este foarte ușoară, având un gabarit redus și o formă care să permită menținerea într-o poziție fixă oricât timp este necesar.

Aparate de sudură și accesorii corespunzătoare

Site-ul desudura.ro îți oferă acces la o gamă largă de accesorii corespunzătoare și aparate de sudură. Acestea fac parte din gama VELT și pot fi de mai multe tipuri. Poți achiziționa online din cadrul magazinului o mulțime de electrozi rutilici, măști de sudare, kituri pentru cablurile de sudură, reductoare de presiune, electrozi bazici, clești pentru aparatele de sudură, de masă, butelii pentru cargon, argon, mufe de panou, dar și o varietate de alte accesorii și echipamente.

Deși aparatele de sudură cu electrod sunt cel mai des utilizate, vin din urmă și aparatele cu argon. Acestea fac parte din categoria celor de ultimă generație, folosindu-se în cadrul aplicațiilor de sudură de întreținere și industriale. Aparatele cu argon au modul de inițiere al arcului la distanța, aspect ce le face mult mai ușor de folosit. Se recomandă folosirea lor pentru inox sau oțel aliat.

Echipamente specifice pentru lucru intens

Aparatele de sudură cu sârmă sunt recomandate în proiectele ce presupun lucrul intens. Cele din gama VELT au această capacitate, putând suda cu gaz sau fără. Sârma ce se utilizează în cadrul lor poate fi plină sau tubulară, iar sistemul lor este unul cu ventilație forțată. De asemenea, aparatele de sudură cu sârmă dispun de un panou frontal cu afișaj ce arată parametrii în care se sudează.

Aceste aparate de sudură, cât și multe alte tipuri, alături de numeroase accesorii profesionale se găsesc pe site, de unde poți comanda tot ce ai nevoie.

Contact:

office@vladicom.ro

0372.912.497

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *