Despre topuri şi cum sunt ele făcute – azi, Topul BIZ

Zilele astea tot circulă prin blogosfera românească un top, realizat aici, unde se prezintă cei mai influenţi bloggeri pe care i-a dat mama natură României.

Hai să ne uităm la câţiva dintre ei pe cel mai important şi real site de monitorizare, alexa.

image

image

image

image

Şi mă opresc aici. Nu înainte de a menţiona că, deşi au spus că au ţinut cont de ce zice Zelist (între noi fie vorba, o altă mare labă autohtonă), cei de la Biz au făcut şi un top al ăstora de nu mai sunt în Zelist, adică Dumnezeii blogosferei româneşti, că vorba ceea, dacă nu te bagă ei în seamă, la ce dracu să mai faci un top?

One thought on “Despre topuri şi cum sunt ele făcute – azi, Topul BIZ”

  1. mai comentam si eu undeva faptul ca nu inteleg Zelist iar Alex Mazilu, vremelnic locul 1 in acest top, mi-a cerut sa mai studiez.
    asa am constatat de exemplu ca un blog ce contine “patratosu”, bine clasat printre primii 300. Top 300 Zelist. Acest blog, conform graficelor, a crescut permanent in top din ianuarie 2011. Acum, fie e ceva in neregula cu criteriile de configurare a influentei si a clasamentului fie nu stiu eu sa “citesc” …
    Daca ultima postare pe acest blog este din iunie 2010 – fiind si unica din acel an – iar penultima dteaza din octombrie 2009 numai pentru ca antepenultima se produsese in mai 2009. inseamna ca aceste trei postari au fost de un mega impact! Aceste postari sunt de fapt niste triumfaliste afisari de cifre de trafic, numar de accesari, deci omul isi tragea singur o limba … ce poate fi mai interesant decat un astfel de continut de blog intins pe mai bine de un an ??? trebuie sa fie de o mare influenta din moment ce acest blog a sarit in clasament cu 117 locuri de la sfarsitul lui 2010 incoace!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *