Despre TNL – la ceas de Congres

Astăzi are loc Congresul TNL. Cu un singur candidat, Florin Alexe, om care practic se identifică total cu această organizaţie şi asta nu de ieri de azi, ci de prin 2003 încoace.

Dar ce mai înseamnă TNL la acest moment. Cu tristeţe o spun, mai nimic.

La nivel organizatoric stăm cât de cât bine, dar, din păcate, suntem inexistenţi la nivel de activitate locală. Nu suntem deloc prezenţi în spaţiul public cu iniţiative serioase, nu reuşim să stârnim dezbateri.

O dăm înainte cu filme, cafele şi baruri. Eventual mai cocoţăm câte o pipiţă în faţă să dea din funduleţ şi apoi aşteptăm campaniile ca să mai luăm şi noi o geacă, o umbrelă, o bere.

Cel mai important eveniment marca TNL din ultimii ani a fost o petrecere cu păsărici pe la Giurgiu. E ăsta un motiv să fim mândri? Da, dacă ne ducem la Eros Show cu acest spectacol. 

Trist, dar, adevărat, PSD ne dă lecţii la acest capitol. Şi când spun despre PSD; da, mă refer la Nicu Bănicioiu.

PS: Despre prezenţa online a TNL, jalnică, spre patetică.

florin-alexe-bogdan-stamatin

4 thoughts on “Despre TNL – la ceas de Congres”

  1. La dracu’, credeam ca ai o parere mai buna despre tine. Doar esti un tanar liberal prezent online, nu? :D

  2. @Ionut

    Hm… problema. Alexe e nascut in 79. Asta ar insemna ca tu sustii ca el ia jucariile copiilor si este un repetent sau ca tu chiulesti si fugi de raspundere… Ntz ntz ntz… care e valabila? :D :D :D

    1. @nevermind conform statutului, daca nu ma insel, poti fi membru si detine functie de conducere la organizatia de tineret pana la 35 de ani. nu fug de raspundere, joc in alta liga :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *