Despre Mona Pivniceru, Adrian Năstase şi listele electorale

E disperare mare în rândul pedeleprelor. Şi lipsă mare de idei.

Ca atare, se reiau aceleaşi teme idioate prin propaganda lor mass-media. Dacă este să facem o sinteză a ştirilor de azi din media portocalie, avem aşa:

– graţierea lui Năstase. Mona Pivniceru doar pentru asta trăieşte.

– listele electorale sunt fraudate. Asta deşi toată lumea le explică cât se poate de clar că nimeni nu umblă la liste, ci se trimite CCR o informare în legătură cu numărul celor care nu ar trebui să mai fie pe aceste liste permanente.

În timpul ăsta ies în faţă aceleaşi personaje infecte din partea PDL: Macovei, Neamţu, Boureanu. Plus un intelectual fără demnitate, Preda. Iar din PDL pleacă Fuia, un mare arian agrarian..

Mariuca lui Băse plânge pe la mănăstiri, Băselu spune că orice cretin creştin merită iertat iar EBA scrie cu subînţeles pe Twitter: “Dacă ţi-e frică de prieteni e rău”

Mai avem puţin. Foarte puţin. Nu uitaţi că astăzi de la orele 18 şi mâine de la 9 sunt mitinguri de protest în faţa CCR. E nevoie şi de voi acolo, ca să le arătăm acestor judecători adevărata presiune a străzii.

neamtu

5 thoughts on “Despre Mona Pivniceru, Adrian Năstase şi listele electorale”

 1. 1. “se trimite CCR o informare în legătură cu numărul celor care nu ar trebui să mai fie pe aceste liste permanente.”
  Sin cite intelesesem eu, CCR a cerut listele valabile la data referendumului, nu unele actualizate la 20 August. Chiar si asa, spui de numarul celor care nu ar mai trebui sa fie pe liste. OK, dar nu am auzit pe nimeni ca in paralel cu scoaterea astora de pe liste au fost adaugati cei care au implinit 18 ani de la ultima numarare pina la 20 August. Au doar citi au sidparut intre timp, nu si citi au aparut. Asta inseamna sa numeri CINSTIT.

  2. Cum ramine cu promisiunea ca nu se vor face presiuni, de vreme ce tu, om al unui partid (acelasi partid care cere sa nu se faca presiuni), ceri explicit oamenilor sa iasa ca sa faca presiuni?

  1. @Stefan 1) e vorba nu de o modificare a listelor, care nu poate fi facuta decat de autoritatile locale, ci de o verificare a celor care nu aveam ce cauta in acele liste la data referendumului. Adica, practic, s-au curatat listele de cei care nu trebuiau sa fie acolo: 500 de mii de oameni cu acte de identitat expirate, 30.000 de morti, 2.5 milioane de romani cu rezidenta in strainatate, care voteaza pe liste suplimentare.
   2) vezi tu vreo presiune politica in faptul ca ies oamenii in strada la CCR? Nu ii impedica nimeni pe cei de la PDL sa vina si ei.

 2. @Ionut
  1. Ce rost are atunci? Atita vreme cit pui problema in felul acesta nu ai cum sa vorbesti despre starea reala. E ok sa vezi cine nu are ce cauta pe listele alea, dar NU POTI sa vii pe urma si sa spui ca sintem mai putini cu N, deci referendumul e valid. Pentru ca vorbesti despre un numar fals, de vreme ce doar ai scazut din el fara sa si adaugi ce este de adaugat. Pentru ca discursul cred ca asta va fi: sintem cu atitia mai putini, an scazut ce trebuia scazut. ma duc sa dau drumul la televizor, sa vad :)

  2. ” ca să le arătăm acestor judecători adevărata presiune a străzii.” TU ai spus-o :)

  1. @stefan cei cu varsta de 18 ani implinita pana la data referendumului ar trebui sa fie deja pe liste, nu? PS: presiunea strazii trebuie sa fie neaparat politica?:)

 3. Pai… atita vreme cit invitatia vine din partea cuiva profund afiliat politic, e natural sa fie considerata politica.

  Despre liste, e evident ca nimeni nu s-a ocupat de ele, de vreme ce mortii nu au disparut. Ca sa fi disparut trebuia sa opereze cineva modificari in listele alea. De vreme ce nu au operat, inseamna ca nici n-au aparut cei noi, la fel cum raposatii n-au disparut.

  Cel mai simplu era trasul din baza de date a evidentei populatiei a numarului alora in viata si mai mari de 18 ani la data in cauza. Chestia nasoala e ca numarul ala, pe care il stiti dealtfel, nu va place :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.