Despre Claudiu Crăciun şi PNL

Trebuie să recunosc că nu mi-a picat deloc bine să văd ieri “zvonul” despre  Claudiu Crăciun şi venirea lui în PNL. Şi mai ales cum se vorbea despre faptul că i se va oferi şi un colegiu să candideze.

Asistăm fără tăgadă la o campanie de racolare fără precedent în cadrul PNL. Nu mai contează caracterul celui care vine, trecutul său. Important este ca omul să aducă voturi şi să ajute la îndeplinirea obiectivului final: victorie zdrobitoare la parlamentare.

Dar, chiar dacă ne deranjează pe mulţi situaţia actuală, ideal ar fi şi să respectăm adevărul: Claudiu Crăciun nu este înscris recent în PNL. Omul cochetează cu statutul de membru PNL de mai mulţi ani. Chiar dacă, pentru muţi va rămâne surprinzătoare atitudinea sa din iarnă, din Piaţa Universităţii, când a fost cel care a încercat să deturneze scandările către “USL şi PDL – aceeaşi mizerie”, Crăciun este mai îndreptăţit decât Prigoană junior să fie membru PNL.

Claudiu-Craciun

5 thoughts on “Despre Claudiu Crăciun şi PNL”

  1. cluadiu craciun a lucrat in guvernul tariceanu, si cred ca a fost evident din primul moment, cu tot cu “usl-pdl=aceeasi mizerie”.. asta era pentru publicul lui de atunci. credea ca asa atrage hipsterimea de stinga, si intr-o oarecare masura a reusit.

    totusi, nu ti-ai pus o intrebare: ce cauta claudiu craciun la bruxelles, alaturi de trimisii lui dan voiculescu? daca era un suflet atit de curat, nu ii era greata sa vorbeasca in cadrul unui eveniment usl, cea mai corupta grupare din romania, “grup infractional organizat”, cum a fost numit de dezertori? nu ii era sila deloc, din contra, se simtea foarte bine. claudiu craciun nu este ce se pretinde a fi, dar vad ca a reusit prosteasca pe multi http://inliniedreapta.net/democratia-originala-reala-de-la-ion-iliescu-la-claudiu-craciun/

  2. O informatie falsa, fara nici un fel de acoperire. Pacat ca au inghitit-o multi :( Asemenea lucruri nu trebuie preluate din articole care nu-si citeaza sursele si ale unor ziare fara credibilitate. Urmeaza sa luam de bune “fake news” de la Times New Roman? Eu sper sa nu.

    1. @themadhater nu este informatie falsa. Stirea ca el este membru PNL mi-a fost confirmata de o sursa de incredere, iar el si-a aratat public, la un bar, acest carnet de membru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *