Depozit-online.ro- partenerul dumneavoastră de încredere

Cum ar fi dacă aţi reuşi să găsiţi într-un singur loc tot ce va trebuie în gospodărie, pentru ori ce tip de amenajare sau construcţie? Dar dacă pe lângă materiale de construcţii ar fi la dispoziţia dumneavoastră şi un întreg arsenal de scule şi unelte? Dar dacă va spun că puteţi să achiziţionaţi şi mobilier pentru baie, articole pentru bucătărie, dar şi pentru grădina, precum şi jucării şi biciclete? Credeţi că sună prea bine să fie adevărat? Vă mai dau un pont: pentru a face orice tip de achiziţie nici măcar nu trebuie să va deplasaţi, ci puteţi plasa direct comandă pe site, chiar din confortul casei sau al biroului propriu!

Toate articolele despre care v-am pomenit, precum şi multe altele va aşteaptă la cel mai bine dotat depozit online materiale construcţii! Clienţii au la dispoziţie peste 25000 de articole din diferite categorii (cherestea, ciment, adezivi, unelte, aparatură electrocasnică, instalaţii sanitare, scule electrice, feronerie, materiale pentru finisaje, jucării, materiale pentru acoperişuri, echipamente pentru şantier şi IT, etc), la cele mai bune preţuri. În plus, la cantităţi mari de materiale preţurile pot fi negociate. Toate produsele sunt livrate la adresa indicată de client, fie prin flota proprie a companiei, fie prin intermediul serviciilor de curierat (pe site sunt disponibile informaţii complete despre termeni şi condiţii, precum şi despre livrare).

În plus, în cazul construcţiilor şi amenajărilor care necesită o desfăşurare etapizată, ce se întinde pe o perioadă mai mare de timp, clienţii pot opta pentru programul de custodie, care le permite acestora să achite materialele, iar acestea să fie păstrate în depozit şi să fie livrate în mai multe tranşe, în funcţie de necesităţi, fără a se percepe costuri suplimentare. Un alt avantaj oferit clienţilor este acela de a plăti în rate fără dobândă pentru materialele de construcţii achiziţionate.

Totodată, alegând să achiziţioneze produse de pe depozit-online.ro clienţii beneficiază de oferte speciale de preţuri, preţuri promoţionale şi reduceri periodice, bonusuri, cadouri în produse sau vouchere pentru cumpărături, precum şi de consiliere gratuită de la consultanţii companiei. Toate produsele comercializate sunt de cea mai bună calitate şi vin însoţite de garanţie. Comenzile pot fi plasate direct pe site sau telefonic.

Leave a Reply

Your email address will not be published.