Demonstraţie de forţă marca USL

Cu 80.000 de oameni în tribune, cea mai mare adunare populara de dupa 1990.

Cu discursuri bune ale liderilor USL, mobilizatoare pentru activul de partid, cel care va duce greul campaniei ce stă să înceapă.

Cu peste 400 de candidaţi care vor merge în faţa românilor pentru a le cere votul de încredere.

Cu ceva nume extrem de greu de digerat pe listele de candidaţi, dar, aşa cum bine se exprima Radu Tudor, aceste nume reprezintă foarte puţin, ţinând cont de obiectivul final al USL, de a trimite în istorie regimul Băsescu.

De acum încolo mergem în campanie. Eu voi fi alături de Ludovic Orban şi Alina Gorghiu, oameni dragi sufletului meu, pentru care voi lupta sa ajungă în Parlament.

miting-usl-la-arena-nationala-acum-live-pe-www-antena3-ro-zeci-de-mii-de-oameni-au-ajuns-pe-stadion-173032

11 thoughts on “Demonstraţie de forţă marca USL”

 1. Ionut, te rog mult sa ma ajuti cumva sa fiu si eu alaturi de Ludovic Orban…un liberal autentic 100%. multumesc anticipat, Ionut.

 2. La dracú’… unde’s vremurile cand ma intrebai daca doar atata pot? :D
  De multe ori ma intreb daca merita trasa apa dupa bor. Mai degraba mictionat cu jet puternic, ca poate se duce.

  Re. Orban. Desi chiar imi place ca politician si tip de om, am anumite semne de intrebare. A avut unele pozitii destul de oranj in unele ocazii. Nu la fel de pe fata precum Chiliman, dar… Nu stiu daca are legatura cu micul accident si locatia lui.

 3. Ionut, cu domnul Orban am vorbit la tel chiar luni seara si mi-am exprimat dorinta de a-i fi alaturi in campanie, dar , intr-adevar, as vrea sa iau legatura cu echipa dansului. Nu stiu daca cunosti eu intretin si un grup de sustinere Ludovic Orban pe facebook. Astept noutati, Ionut.

 4. @Ionut, demonstratia asta de forta, cum ii spui, m-a impiedicat sa ajung cu copilul la medic. Practic, a fost haos in oras pentru… nici eu nu stiu exact cum sa ii spun. Pe mine unul m-a atins in mod negativ.

  Pe urma au fost gindurile, pe care nu le-am putut impiedica. Sint curios cit a costat distractia asta? Cost real, care ar trebui sa includa dupa mintea mea asa
  a) costul transportului
  b) costul mincarii, apei si daca a fost cazul al cazarii
  c) costul (in pierderi) faptului ca 80000 de oameni au pierdut 2 zile (dus intors), deci nu au fost la munca, deci nu au produs ce-or produce ei, deci au generat pierderi.

  Intrebarea e legitima, pentru ca sint convins ca nu a scos nimeni din USL bani din buzunar ca sa aduca zeci de mii de oameni din toate fundurile de tara. Sau daca a scos, sint convins ca asteapta return of investment, deci pina la urma tot amaritii au platit.

  Imaginea rezultata in timpul evenimentului mi-a inspirat nu forta ci ceva nasol. Eu fiind om batrin am apucat sa gust distractii de tip corean…

  1. @Stefan situatia asta se intampla si cand e un meci important sau un concert de anvergura. Legat de costuri, inchiriatul a costa 47.000 de euro, transportul a fost asigurat de firme locale care au colaborari cu fiecare partid, s-a platit doar benzina. Si nu, nu e cum a zis Turcescu, ca a primit fiecare om 50 de ron ca sa vina..la un calcul mic, vei ajunge la aceeasi concluzie cu mine: 50 x 80000 = costul total al unei campanii electorale in juma de tara:)

 5. Nu stiu cde a zis Turcescu, nu il urmaresc. 47k de euro stadionul? Ieftin, nene. Palatul Bragadiru costa 25k daca vrei sa iti faci nunta in sufragerie. Si e mica, a dracu’ sufragerie :D

  Cu meciurile nu e chiar asa, pentru ca oamenii se deplaseaza cu masinile lor si cu transportul in comun. Nu apar brusc in oras inca o mie de autobuze, mergind toate in aceeasi directie si aproape in acelasi timp.

  Ai uitat sa spui o vorba despre cei 80k de oameni care nu au produs valoare (lipsind de la munca) timp de doua zile :D

  1. @stefan un raspuns legat de cei care au lipsit de la munca 2 zile, cum insinuezi tu, e ca majoritatea din ei, peste 50.000 au fost pensionari si tineri liceeni:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *