Demisia, Mirel Palada !

Hai să începem cu ceea ce este cel mai important la început. Ce este un purtător de cuvânt:

Purtător de cuvânt= persoană fizică sau juridică împuternicită să difuzeze în țară și în străinătate știri și textele documentelor oficiale sau ale unor organizații, instituții.

Din câte știm cu toții, Mirel Palada are această funcție oficială, fiind purtător de cuvânt al premierului Victor Ponta. Iar asta nu este o funcție în regim part time, ziua da și noaptea nu. În orice moment al zilei, din această calitate, omul trebuie să exprime seriozitate si decență în exprimare.

Ori asta nu a înțeles Palada deloc. Ba, mai mult, încă din prima zi, ne-a privit pe toți cu o superioritate total falsă. Dezamăgirea față de cum a evoluat acest om e imensă, întrucât eu nu am vrut niciodată să cred că este doar un produs al laboratoarele Intact Media și atât.

Oricum, după declarațiile de aseară, unele pe care nu ai cum să le negi neapărat, dar nu le poți accepta din partea unui oficial care ar trebui să fie purtător de cuvinte oficiale, Mirel Palada are un singur gest de bun simț: demisia !

mirelpalada

6 thoughts on “Demisia, Mirel Palada !”

    1. @sarcasticul nu are nicio treaba. E vorba de un derapaj al unei persoane ce detine o functie publica, nu e chibitar, ca noi

  1. Ai luat-o razna Iancule ? ! Unde dracu ai pomenit tu demisie in politica romaneasca ,chiar daca postarea ta este excelenta si mai ales corecta ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *