5 thoughts on “Demisia lui Boc – un gând bun”

 1. Cita vreme ba’SECU isi continua manevrele diversioniste – berea este buna, dar nu pentru a sarbatori ceva.
  Pe de o parte – invitarea UNPR are darul de a zgindari Opozitia, stiuta fiind pozitia acesteia privind legitimitatea UNPR ca ‘partid parlamentar’ (sintagma care in ‘constitutie’ este folosita pentru a desemna partidul intrat in Parlament in urma alegerilor).
  Pe de alta parte – invitarea separata a celor trei partide componente ale USL este, de asemenea, un gest de sfidare a Opozitiei. Ce-i drept – aici este in litera ‘constitutiei’, deoarece USL s-a constituit ulterior intrarii partidelor in Parlament.
  Daca mai avem in vedere ca in aceasta saptamina expira mandatul morarului Daniel in fruntea DNA – parca s-ar putea intrezari miza alegerii acestui moment pentru debarcarea bocului. Ce alta ocazie ar putea sa existe pentru un nou mandat interimar la DNA ?
  Deci: mai usor cu berea pe scari, face prea multa spuma ! :D

  1. @Arogantu: USL se va duce in bloc la intalnire. basescu a mai incercat o manevra azi, incercand sa il cheme la el pe Ponta mai devreme.

 2. Oricum odata ce USL va veni la putere Daniel Morar va fi dat afara de la conducerea DNA.Iar daca acest lucru nu va fi posibil atunci DNA-ul va fi desfiintata ca institutie.Si asa institutia asta a esuat in misiunea de a combate coruptia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *