Delegația Permanentă a PNL

Astăzi, începând cu ora 15, are loc poate cea mai importantă ședință a Delegației Permanente a PNL. Una în care se va lua în discuție care să fie candidatul partidului la alegerile prezidențiale din noiembrie. La Congresul de acum o luna de zile partidul a decis să plece într-o cercetare sociologică cu doi, practic cei mai importanți doi oameni din partid: noul președinte, Klaus Iohannis și fostul președinte, practic prezidențiabilul PNL de prin 2009 încoace, Crin Antonescu.

Vreau să cred cu tărie că toți reprezentanții ce vor vota azi, o vor face cu discernământ, prin voință proprie și gândind către alegerea cea mai bună pentru acest partid, pentru dreapta unită. Vreau să cred că vom reuși și de data aceasta să dăm un exemplu despre ce înseamnă Partidul Național Liberal și modul cum acesta se raportează la momentele istorice. Vreau să cred că la finalul acestei zile PNL va oferi României cel mai puternic candidat, pe cel de care se tem și Ponta, și Băsescu și toți cei care știu că nu poate fi șantajat cu nimic.

Iar numele acestui candidat este Crin Antonescu.

crinpresedinte

3 thoughts on “Delegația Permanentă a PNL”

  1. Ionut,iti multumesc pentru indemnul tau.Sansele lui Crin sa fie desemnat sunt mici.Sunt ATAT deTRISTA incat mi-e imposibil sa ma OBISNUIESC cu ideea iesirii lui Crin din joc.Nu ma voi duce la vot,desi acest lucru il favorizeaza pe ponta.Sunt sigura ca Iohannis l-a tradat pe Crin la ordinele Sistemului.Daca as putea as pleca DEFINITIV din tara si nici nu m-ar mai interesa ce se va intampla aici in viitor.Scuza-ma pentru”descarcarea”mea dar mi-am permis s-o fac pe blogul tau deoarece esti SINGURUL care ai pus,alaturi de comentariul tau,fotografia lui Crin.Cu bine.

    1. @anca dincolo de tristetea noastra, inevitabila acum, eu zic ca nu aici se opreste destinul politic al lui Crin Antonescu. Eu cred ca din decembrie, Crin va reveni in fruntea partidului si va deveni omul politic numarul 1.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p