Decorează-ți casa cu Homex.ro

Vremea în care bucătăria nu era decât un loc pentru gătit și atât a trecut de mult. În economia cumpărării unui apartament, spațiul destinat bucătăriei este foarte important, la fel cum importante sunt și toate îmbunătățirile care pot fi aduse spațiului. ”Prima dată când am început să schimbăm aspectul case, am lipit stickere pentru perete 3D în hol și bucătărie și deja casa noastră părea dintr-un alt film” e o replică pe care o să o auzi tot mai des.

Și asta pentru că și la noi prind din ce în ce mai mult genul acesta de redecorări ale casei. Și dacă am început să vă vorbesc despre bucătărie, imaginați-vă cu câtă plăcere veți găti într-un spațiu transformat total, un loc plăcut, ca un mic restaurant propriu, unde să ai la dispoziție toate accesoriile și ustensilele de bucătar profesionist.

image

Să îți chemi prietenii la tine și să le dai să guste dintr-o ciorbă de burtă gătită cum îți place ție (da, îmi e pofta de o burtă) într-o oală cu interior de ceramică cumpărată de la Homex.ro. O companie care îți va fi mereu un partener de nădejde, cu produse de calitate foarte bună și la prețuri pe care cu greu concurența le-ar putea învinge. Eu unul mi-am achiziționat de la ei un set de oale pentru gătit, cuțite de diferite forme și pentru diferite utilizări dar și ustensile pentru decojit legume.

Chiar vorbeam cu cineva nu demult și îmi spunea că a refuzat să cumpere niște apartamente pe care le-a vizionat, tocmai pentru că bucătăria nu avea nimic din ceea ce își dorea ea. Era doar un spațiu foarte mic, unde puteai doar să intri și să gătești și atât. Ori, să fim serioși, cu greu cred că mai găsești pe cineva care să respecte acele reguli cum că masa se servește în sufragerie. Iar aici nu vorbim numai de bucătărie. Practic, fiecare loc din casă ar trebui să poarte propria ta amprentă, să reprezinte o parte din sufletul tău, să îți producă acea plăcere de a veni acasă.

Pentru că acasă este acel loc unde să te poți refugia, să te simți în siguranță, să îi ai pe cei dragi alături.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *