Decizia CCR – Băsescu revine la Cotroceni

Pentru că nu are de ce să fie altfel.

Pentru că nu văd de ce CCR ar trebui să fie preocupată de viitorul României, când nici măcar oamenii care au ieşit la vot pe 29 iulie, cerându-i lui Băsescu să plece, nu sunt.

Vă spuneam aici, imediat după votul de duminică, că eu ies în stradă. Şi am ieşit. Iar în stradă erau doar 25 de oameni. Din peste 7.5 milioane de oameni care au votat duminică DA la referendum.

CCR va decide că Băsescu va reveni la Cotroceni şi pentru că aşa a vrut Guvernul României. Mizeria asta cu listele electorale dovedeşte cât de puţină încredere trebuie să mai avem în oameni gen Victor Ponta.

Şi nu în ultimul rând, CCR va decide că Băsescu trebuie să revină la Cotroceni pentru că ne merităm soarta. Pentru că acceptăm să fim părtaşi ai unui joc mizerabil.

basescu-la-mana-curtii-constitutionale-434x326

8 thoughts on “Decizia CCR – Băsescu revine la Cotroceni”

 1. Eu cred ca o sa-l invoce pe Einstein. Vor lua act de vointa populara liber exprimata bla bla, contrapusa prostiei USL si vor constata ca, in timp ce prima e (doar) enorma, cea de-a doua e infinita. In final, constatand ca referendumul s-a suprapus peste ziua imnului, vor propune invalidarea si a acestuia, si inlocuirea cu “Somnoroase pasarele”.
  Noapte buna!

 2. Nu am nici un fel de indoieli. CCR va invalida referendumul, iar decizia Parlamentului va fi de supunere. Nu stiu ce s-a intamplat la Bruxelles in timpul vizitei lui Ponta. E clar ca PPE a jucat dur. Nu cred ca ar fi avut curajul sa faca ceva. Nu ii caracterizeaza. DAr se pare ca ai nostrii au cedat. Au acceptat cvorum, desi puteau sa nu o faca, nu au luptat pentru publicarea listelor de la recensamant.
  Vom avea din nou Basescu si pre multi ii va popri. Vom vedea atacuri in justitie, parlamentari suspendati si blocari de legi (Basescu si PDL la CCR) si atacuri de imagine generalizate.
  Asteptam decizia CCR, dar asa va fi. PSD nu pare sa isi mai doreasca nimic.
  Asa isi revine PDL. Dupa cum spunea CTP, “votez DA, ca să aibă cu ce se şterge Băsescu”

 3. Da? Atunci afla ultima stire-bomba: Basescu refuza sa revina la Cotroceni, acuzandu-l pe Antonescu de faptul ca, in toata perioada cat a fost interimar, nu s-a tinut decat de conferinte de presa si s-a jucat cu telefonul.
  “E dezastru, florile sunt neudate, praful nesters, si nici macar whisky-ul nu e baut, ce fel de lipovean mai e si asta, ca eu sunt din Dobrogea, si-asa moscal slab la bautura n-am mai intalnit. Si Becali l-ar baga sub masa. In fine … Problema e ca eu nu pot sa platesc factura la telefon, eu i-am spus de tasta 3, nu de 89-89 … sunt cinci milioane de plata.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *