De ce un sistem de printare sh?

Fara sa ne dam seama imprimanta a devenit parte integranta din viata noastra. Fie ca o utilizam la locul de munca ori acasa, imprimanta a devenit unul din cele mai utilizate dispozitive. Din acest motiv si piata de specialitate s-a marit considerabil astfel incat in momentul de fata daca vrei sa achizitionezi o imprimanta ai de unde alege. Piata de profil sa marit atat de mult incat in momentul de fata poti achizitiona chiar si sisteme de printare reconditionate, ori altfel spus la mana a doua.

Daca pana in momentul de fata nu te-ai gandit la aceasta varianta atunci cand ai fost nevoit sa achizitionezi un sistem de printare eu cred ca a venit timpul si pentru alegerea acestei optiuni. De ce? Datorita avantajelor pe care aceasta optiune le ofera. Pentru a intelege mai bine la ce ma refer haide-ti sa va prezint cateva din avantajele oferite de catre achizitionarea unui sistem de printare la mana a doua.
Dupa cum probabil deja iti imaginezi pretul de achizitie reprezinta unul din avantajele oferite de catre achizitionarea unui sistem de printare la mana a doua. Acest avantaj este mult mai vizibil in momentul in care se achizitioneaza un sistem de printare pentru uz comercial deoarece pretul de achizitie al unui astfel de sistem nou este destul de mare.

In cazul in care achizitia se face de la o firma serioasa si respectata, cum este cazul celor de la Ecopier, te poti bucura de garantie chiar daca sistemul de printare este reconditionat, ceea ce din punctul meu de vedere reprezinta un alt avantaj. De asemenea achizitionarea de echipamente reconditionate iti permite achizitionarea de sisteme de printare performante, lucru care nu ar fi posibil in cazul in care ai opta pentru achizitionarea unui echipament nou datorita pretului ridicat de achizitie. Altfel spus, raportul pret/calitate este mai mult decat bun in cazul achizitionarii unui sistem de printare la mana a doua, cu conditia de a face aceasta achizitie de la un furnizor foarte serios.

Nu in ultimul rand, faptul ca prin achizitionarea de produse la mana a doua poti achizitiona un produs care din diferite motive nu se mai afla pe piata dar care tie iti satisface nevoile reprezinta din punctul meu de vedere un alt mare avantaj oferit de catre achizitionarea de produse la mana a doua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p