De ce sa folosim cosmeticele auto

Ca si posesori de autoturisme, avem astazi o multime de optiuni in ceea ce priveste repararea, intretinererea si cosmetizarea masinilor. Fiecare dintre aceste operatiuni poate fi realizata intr-un anumit tip de centru, ori in regim propriu. Foarte adesea optam pentru prima varianta, tocmai pentru a incerca sa economisim timp, bani si a ne asigura de calitatea serviciilor respective. Insa cu putin efort, putem sa realizam multe dintre aceste operatiuni, de unii singuri, apeland la produsele de calitate, in special in zona de cosmetice auto – vezi aici detalii. Achizitia si folosirea acestora aduce o serie de beneficii, dupa cum vom vedea in randurile de mai jos ale acestui material:

pozamasini

Din magazine se pot azi cumpara aceleasi produse ca si cele folosite de profesionisti; in plus, cumparandu-le de aici, sigilate, avem garantia ca nu au mai fost folosite sau ca au deja o vechime considerabila, riscand sa isi piarda din proprietati – lucru ce se poate intampla cu numeroase cosmetice auto ce stau cu lunile sau anii pe rafturile centrelor de intretinere/ spalatoriilor auto.

– Datorita pietei extrem de bogate si diversificate, astazi aceste produse de cosmetica auto se pot cumpara la preturi corecte;

– Sunt fabricate de producatori de renume, cu o deosebit de vasta experienta in acest domeniu, al esteticii auto;

– Au scopul clar de a reda frumusetea si valoarea oricarui autoturism, indiferent de tara de provenienta sau vechime;

– Aceste cosmetice auto se adreseaza atat partilor din metal, plastic, lemn, piele sau textil, aflate atat la exterior cat si la interior. Ele au astfel roluri precum:

* igienizarea suprafetelor interioare (plastic, textil, piele)

* curatare scaunelor, banchetelor, a bordului (indepartarea petelor si mizeriei)

* tratarea suprafetelor din plastic

* polish /lustruire

* curatarea jantelor/ anvelopelor

* sampoane pentru spalarea manuala

* degripante

* degresante

Asadar, descoperim ca orice nevoie poate fi implinita prin aceste produse – mai multe decat ata le putem folosi ori de cate ori dorim, la orice interval, fara a ne ingrijora asupra unor programari sau costuri ridicate, precum in centrele de specialitate. Descopera la Selgros cele mai bune cosmetice auto si investeste in aspectul masinii tale!

Magazinul Selgros Craiova

Sat Preajba, com. Malu Mare, str. Henry Ford, nr. 12, jud.Dolj

Tel. 0251 305 000,

Fax 0251 305 199

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *