De ce mi-am cumpărat un smartphone?

Nu sunt nici o fană înfocată a tehnologiei, dar nici indiferentă nu îmi e, mai ales atunci când vine vorba de smartphone-uri. Îmi plac smartphone-urile, însă, la început, când acestea au apărut eram total împoriva lor.
Însă, acum nu mă pot despărţi de smartphone şi mereu când îmi schimb telefonul (fac lucrul acesta destul de des), optez mereu pentru telefoane 4G, deoarece pentru mine e important să îmi meargă internetul foarte rapid.
Sunt atentă mereu şi la site-urile de pe care îmi comand de obicei telefoane. Site-ul meu preferat este rombiz.ro, un site plin cu telefoane de ultima generaţie la preţuri convenabile. Poţi aruncă şi tu o privire pe site pentru a vedea modelele disponibile.
Să va spun acum de ce mi-am cumpărat eu un smartphone.

image
Cred că principalul motiv a fost acela că aveam mereu nevoie de internet. Vreau să îmi citesc mail-urile la timp, să mă informez la timp şi să fiu la curent în timp real cu tot ce se întâmplă în ţară şi în lume. Pentru toate acestea, internetul de pe telefon mi-e de mare folos, oriunde m-aş află.
Totodată, îmi place să fac fotografii. Vreau să pot monitoriza orice moment îmi doresc. Îmi era greu să am după mine în orice moment camera foto. Însă, cu telefonul e mult mai simplu. Pot face fotografii frumoase şi clare oricând am nevoie. Mereu iau în calcul performanţele camerei foto când aleg un telefon.
Un ultim motiv care m-a convins ţine de aplicaţii. Sunt atât de multe aplicaţii care pur şi simplu îmi uşurează viaţă. Le prefer pe cele din categoriile Stil de viaţă, Instrumente + Productivitate şi Ştiri + Vreme.
Trebuie să recunosc sincer că fără un smartphone viaţă mea ar fi puţin mai complicată. Recunosc faptul că dependenţă de telefonul mobil nu e bună, însă mi-e greu să mă despart de el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *