De ce iPhone X nu este scump?

Iphone X este în momentul de față cel mai în vogă smartphone iar acest lucru nu se datorează faptului că este abia lansat pe piață ci datorită specificațiilor pe care acesta le are. Având în vedere că Iphone X este un model aniversar, s-au împlinit 10 ani de când Apple a lansat pe piață primul smartphone, acesta trebuie să fie foarte bun din toate punctele de vedere. Și chiar este! Cu toate acestea, unii dintre utilizatorii de smartphone consideră prețul acestui model de smartphone că fiind mult prea ridicat. Din punctul meu de vedere acest lucru nu este adevărat deoarece Iphone oferă foarte multe avantaje. Și cum orice lucru de calitate trebuie apreciat la adevărată să valoare consider că prețul lui Iphone X este în concordanță cu avantajele oferite. Care sunt acestea? Află din continuarea acestui articol.

Display-ul OLED Super Rețină de 5,8 inch este primul lucru ce iese în evidență atunci când vine vorba despre motivele pentru care Iphone X este comercializat la acest preț. Datorită acestui display aspectul va fi de 19:9 iar rezoluția va fi de 2436 x 1125 ceea ce înseamnă enorm de mult pentru un smartphone. De asemenea, acest display oferă și funcția HDR.

Camera foto duală de 12 MP este un alt motiv pentru care Iphone este comercializat la un preț mai mare în comparație cu alte modele de smartphone-uri. Pe lângă faptul că această camera oferă o claritate extraordinar de mare, această este dotată și cu senzor de stabilizare a imaginii. Nici pasionații de selfie-uri nu sunt uitați de către acest model de smartphone deoarece acesta este dotat cu o camera frontală de 7 MP ce poate filma în format full HD, lucru care nu poate fi decât pe placul pasionaților de selfie.

Face ID este instrumentul prin care cei de la Apple doresc să arate utilizatorilor de smartphone că această firma face tot ceea ce este posibil pentru a oferi publicului un telefon cât mai sigur. Având în vedere că trăim într-o lume din ce în ce mai nesigură, este nevoie de o investiție destul de consistentă pentru a putea obține un telefon care să îți ofere siguranță de care ai nevoie.

Nu în ultimul rând, procesorul A 11 Bionic este un alt motiv care justifică prețul cu care este comercializat Iphone X. Acest momdel de Iphone utilizează cel mai performant procesor aflat în momentul de față pe piață smartphone-urilor, ceea ce înseamnă că acest smartphone rulează ireprosabil.
In concluzie, chiar dacă Iphone X este comercializat la un preț destul de ridicat, din punctul meu de vedere acesta este mai mic decât avantajele pe care le oferă acest smartphone. Pentru a putea proteja investită făcută, recomand achiziționarea unei huse iPhone X de la BrandGSM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *