8 thoughts on “De ce e Bucureştiul cool?”

  1. :)) Da, sigur pentru ultima imagine. Restul nu mai contează. Practic, dacă ai bani poți deveni cine vrei. Nu este neapărat un lucru rău însă ce bine ar face un astfel de om Bucureștiului? Chiar sunt curioasă. Eu zic că vrea doar funcția și punct.
    În fine, eu nu cred că Bucureștiul este “cool”.

    1. @NightOn nici eu nu cred ca Bucurestiul e cool..dar perspective are…daca avem oameni gospodari care sa il ingrijeasca

  2. Un ul dintre oamenii gospodari fiind…Iri Columbeanu ? ?Nu stiu daca Bucurestiul este …”cool” , insa eu locuiesc aici de 60 de ani , parintii mei au s-au nascut , au trait si au murit …aici , bunicii{ cel putin cei din partea paterna} s-au nascut si au trait aici, si tot aici au si murit…ce sa zic este plina Ghencea cu …neamuri d’ale mele.Era o vreme cand , chiar iubeam acest oras, acum insa sincer, la orice ora din zi sau noapte asi schimba statutul de cetatean bucurestean cu acela de cetatean al ….orasului Toronto.Ala chiar mi se pare …cool.Nu te-ai prins ca aceia ce considera Bucuresti drept un oras cool , aia n-au nici o treaba cu ce-i p’aci ?Aia sunt doar …turisti, in trecere, dar ia sa fie nevoiti sa locuiasca aici …vreo 15-20 de ani, eventual pe undeva prin Ferentari, sau Salajan sa vezi cum le iesea ” cool-ul” din cap. :whatever:

    1. @marian si pentru Bucurestiul nu mai e demult un oras cool. cand eram mic, vroiam atat de mult sa ma mut aici..acum as da orice sa plec..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *