De ce ai apela la servicii de tractari auto

promotor

Un nou sondaj efectuat arata ca cel putin 25% dintre romani au apelat macar odata la un serviciu profesional de tractari auto, pe cand doar 5% au apelat la un prieten sau ii ajute.

In ultimii ani s-a vazut o crestere majora, romanii preferand sa isi duca masina pentru o revizie la un service specializat, iar mecanicii improvizati sunt in detriment deoarece nu pot oferi o revizie de calitate a masinii si de multe ori improvizeaza inrautatind starea autoturismului.

Aceelasi sondaj favorizeaza si serviciile de tractari auto profesionale fiindca multi dintre acestia pun la dispozitie masini dotate cu rampa, echipamente pentru a facilita interventia si mecanici specializati cu un service auto precum prevad normele.

Cand sunt tractarile cele mai frecvente?

Atunci cand se produc accidente minore si nu se sondeaza cu avarii majore de obicei se apeleaza la un serviciu de tractari auto sau cand apar defectiuni si esti nevoit sa lasi masina pe partea dreapta a carosabilului.

De asemenea, pe toata durata iernii soferii raman prudendeti, deoarece asta este perioada unde serviciul de tractari este cel mai cautat. Drumul, daca nu este dezapezit, poate deveni imprevizibil si asta deseori duce la accidente ce pot sfirsi tragic sau sa ramaneti intepenit cu masina in zapada.

Un astfel de serviciu, care va poate scuti de mult stres, il ofera cei de la tractari auto Timisoara care pun la dispozitia soferilor o echipa de profesionisti gata sa va sara in ajutor 24/24H, 7 zile din 7.

Firma, de-a lungul timpului, a capatat multi clienti fideli care dintr-un motiv au apelat mereu la serviciile lor si de fiecare data au fost foarte multumiti. Pe langa serviciul lor de tractari auto, firma pune la dispozitie si servicii de reparare la service auto Timisoara dotat cu cele mai moderne echipamente in materie de mecanica avand chiar propiul lor magazin de piese auto.

Va pot confirma din propria experienta ca aceasta firma de tractari auto este una din cele mai serioase de pe piata romaneasca si angajatii sunt foarte rapizi deoarece ajung in circa 10 minute la locul unde ati cerut asistenta.

promotor

Nu sunt tipicii care pun o dubita la dispozitie cu o remorca subreda, ci echipa are masini dotate conform legislatiei, iar personalul este formata de profesionisti pregatiti sa va asiste in orice situatie.

De nenumarate ori am recomandat cartea lor de vizita deoarece consider ca pretul raportat la serviciile oferite este foarte bun si, pe langa siguranta ca masina va ajunge in la destinatie, puteti beneficia de sfaturi de intretinere de la mecanicii care va vor remedia problema.

Nu ezitati sa ii cautati pe internet deoarece site-ul lor tractari auto pune la dispozitie toate informatiile precum ar fi locatia lor, numere de contact, chiar si adresa de email. Un serviciu de tractari modern si foarte serios care pune accent pe calitatea oferita clientilor.

Va recomand cu toata sinceritatea acest serviciu de tractari auto care nu va da gres in a va sari in ajutor si duce la bun sfirsit intreaga operatiune de tractare fiind mereu disponibili, la orice ora, indiferent de zi sau sarbatoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p