De acord cu Jeremy Clarkson

Hai să nu ne mai ascundem după evidenţe şi să facem pe mega patrioţii.

Acelaşi Clarkson care spunea, când a filmat Top Gear în România, că Transfăgărăşanul este cea mai frumoasă şosea din lume, are dreptate şi acum.

Da, România are “localităţi pe care şi Isus le-ar considera înapoiate”. Avem încă zone din ţară lipsite de curent electric, de apă potabilă. Nu avem drumuri, deloc, nu drumuri bunicele.

Despre ce vorbim aici? Bucureştiul, capitala României, ascunde printre clădirile sale noi, adevărate drame ale evului mediu, cu oameni trăind ca în peşteri.

Decât să ne doară acest adevăr, mai bine am face ceva să schimbăm lucrurile în ţară.

bucuresti

One thought on “De acord cu Jeremy Clarkson”

  1. Si eu te sustin in parerea ta Iancule : “De acord cu Jeremy Clarkson ” ! Are drepate cand spune ce spune insa….nu cumva pe aici prin tara asta ce are ” localitati pe care si Isus le-ar considera inapoiate ” locuieste d e mai multi ani un tip ce are titlul nobiliar de Print al Coroanei Britanice , numit Charles ? Adica asta este indragostit de salbaticia locurilor ,de localitatile pe care “Isus le-ar considera inapoiate ” insa lui …Mr. Jeremy ai stau in gat toate acestea ? Nu cumva tu Iancule ai fost acuzat de perversiuni sexuale cu minori si alte asemenea …funny’s story ? Eu cred ca nu tu ci….mr. Jeremy asa incat…sa nu se mai dea el marele cunoscator al tarilor si mai ales a istoriei acelor tari …indiferent de cat de cunoscut este el datorita acelei emisiuni . Aici in Romania a avut parte de o primire demna de niste regi si el si intreaga sa echipa . In SUA …mai era putin si-si lasau oasele pe acolo atunci cand au filmat prin Texas si si-a permis sa faca glume de prost gust pe seama alora de acolo din SUA ca daca faceau asa ceva la adresa texanilor….acum ai citeam piatra funerara !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *