Datoare cu o repatriere internationala

Ce am eu? Daca m-ar intreba cineva prin surpindere, as raspunde fara sa stau pe ganduri: familia si prietenii. Prin ei ma consider cea mai bogata persoana din univers, de aceea nu ma gandesc la bunurile materiale. O casa, o masina le poti cumpara oricand, dar prietenii nu se cumpara. Pe ei te bazezi cand iti este mai greu, ei nu te vand si nu te cumpara.
Tocmai de aceea nu ma pot lauda cu zeci de prieteni, ci cu patru-cinci fiindca sunt de calitate premium, dar cei pe care ii am ma fac sa ma simt implinita.
De cand granitele sunt libere, multe dintre rudele mele si una dintre cele mai bune prietene sunt in Italia sau Spania. Trebuie sa va spun ca de acolo, de departe, din munca lor, mi-au trimis mereu ceva. Ei m-au invatat la fistic si la cafea Lavazza si mi-au trimis multa bunatati din Italia, haine, bijuterii si bani.
Ultima data cand a venit prietena mea in tara am stat de vorba serios. Nu mi-a impus nimic si nu m-a facut sa promit, doar m-a facut sa inteleg ca in cazul in care ar inchide ochii in tara aceea straina, ar dori sa fie adusa acasa si ii pare rau ca nu isi poate rezerva din timpul vietii repatriere decedati international.

Da, acum stiu, sunt datoare cu repatriere decedati international, in cazul in care ea va pleca in calatoria fara intoarcere, iar pana atunci, ma rog pentru sanatatea ei si sa avem o viata lunga si sa ne bucuram de prietenia noastra frumoasa.
Rememorand cuvintele ei, ma intreb de ce firmele de pompe funebre nu iau in calcul posibilitatea ca omul sa semneze un contract cu reprezentantii acestora din timpul vietii pentru a-si rezerva servicii de repatriere? Da, exista multi oameni care nu vor sa deranjeze nici vii, nici morti pe ceilalti si atunci ar fi perfect sa se poata face un contract, o asigurare intre ei si firmele de servicii funerare ca in cazul in care acestea decedeaza pe teritoriul altui stat, sa fie readuse acasa si sa poata plati valoarea serviciilor din timpul vietii.
In ceea ce ma priveste si mie mi-ar placea sa stiu ca am platit din timpul vietii tot ce trebuie facut atunci, iar apartinatorii mei nu se vor deranja pentru mine. Poate ca managerii firmelor de pompe funebre se vor gandi la asta si vor pune la punct aceste lucruri cat mai repede.
In ceea ce ma priveste stiu ca am datorie fata de prietena mea si fata de rudele mele si o voi indeplini cu toata dragostea din lume, daca va fi cazul. Ca sa nu fiu luata pe nepregatite, stiu care este cea mai experimentata si serioasa firma de profil. De 15 ani Funerarenicolas.ro aduce decedatii romani acasa in conditii decente, cu masini autorizate, conduse de soferi profesionisti.
Persoanele care au nevoie sa aduca pe cineva drag de oriunde din Europa contacteaza expertul funerar telefonic sau online si pun lucrurile la punct. Din moment ce contractul a fost semnat, decedatii sunt adusi in tara legal, iar inmormantarea va avea loc la timp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *