Daraverile zilei de 31 mai 2020

Coronavirus, jurnal de bord 31 mai – De mâine România intră în etapa a doua de relaxare. 10.000 de rezervări făcute de români la mare pentru prima săptămână din iunie. Ungaria menține restricțiile de circulație pentru România. Am trecut de 6 milioane de cazuri la nivel global. 2 iunie, termenul limită până când pot fi contestate amenzile din starea de urgență. Macedonia de Nord prelungește starea de urgență cu 2 săptămâni. Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu va fi organizat online.

NASA și Space X au lansat Crew Dragon către SSI – După 9 ani de la ultima lansare, NASA, ajutată de Elon Musk, a trimis doi astronauți pe Stația Spațială Internațională cu o rachetă americană.

Facebook refuză să intervină în postările lui Trump – Reţeaua de socializare online Facebook a hotărât să nu semnaleze mesajele preşedintelui american Donald Trump, care se declară victima cenzurii politice şi a intrat în război cu Twitter, care i-a suprimat o postare cu privire la revoltele din Minnesota, provocate de moartea afro-americanului George Floyd, într-o arestare în forţă, relatează AFP.

Traina Băsescu, implicat într-un accident rutier – Fostul preşedinte al României Traian Băsescu a fost implicat într-un eveniment rutier, sâmbătă, dimineaţă, după ce maşina în care circula, în coloană, a intrat în coliziune cu autoturismul de Poliţie care deschidea drumul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.