Daraverile zilei de 31 ianuarie 2020

Facebook va înlătura fake news-ul despre coronavirus – Facebook spune că a conceput un “plan de bătaie” pentru a înlătura postări ce conțin așa-zise leacuri pentru coronavirus, dar și alte dezinformări sau teorii ale conspirației care circulă în aceste zile. Unul dintre așa-zisele leacuri, date ca exemplu de Facebook, este băutul de înălbitor, evident un sfat dezastruos. Compania spune că va elimina conținutul care ar putea pune în pericol viața utilizatorilor.

OMS a declarat stare de urgență internațională pentru coronavirus – Virusul din oraşul chinez Wuhan reprezintă o “urgență de sănătate publică de interes internațional”, a anunţat joi seară Organizaţia Mondială a Sănătăţii, în condiţiile în care epidemia se extinde în afara Chinei.

Ianis Hagi, împrumutat la Glasgow Rangers – Ianis Hagi va fi împrumutat la faimoasa echipă Glasgow Rangers până la finalul acestui sezon, după ce antrenorul scoţienilor, celebrul Steven Gerrard, a insistat pentru aducerea mijlocaşului român, scriu belgienii de la hln.be.

4 thoughts on “Daraverile zilei de 31 ianuarie 2020”

  1. Ala care-a dat pe FB chestia cu bautul de inalbitor , ala merita minim 30.000.000 de ani de puscarie iar aia ce au pus botu’ la o astfel de vrajeala de doi bani… chiar merita sa bea inalbitor , eventual cianura ca-si face efectul mai repede ! Asta , cu Ianis Hagi asta chiar nu-i rea deloc caci 1] va face mai usor gologanii si 2} va dispare din el orice urma de talent chiar si ” nativ ” , mai ales ca-i adoptat dupa cum bine sti . Iti doresc sa ai un weekend binecuvantat Iancule dumneata , parintii dumitale { aia la care pastrezi cei 70.000 de Euro 8) } precum si cine mai doresti dumneata { chiar si madamme Zaicescu } asta-ti doresc in aceasta seara de 31 Ianuarie 20… 20 !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *