Daraverile zilei de 30 martie 2020

Coronavirus, jurnal de bord 30 martie – Wimbledon va fi amânat, pentru prima dată pe timp de pace. Germania a trecut de 57 de mii de bolnavi, cu 450 de morți. Streinu Cercel: ”Virusul se ascunde în praf!”. Damian Drăghici a cântat pentru vecinii săi. Armata instalează un nou spital de campanie, la Constanța.  România intră azi, cel târziu mâine, în scenariul 4. Ordonanța militară numărul 4 crește amenzile. Cristian Pomohaci, amendat pentru că nu a respectat carantina. Un cuplu de sud africani a alergat 42.2 km pe balcon. Spania a luat-o pe urmele Italiei: peste 800 de morți în ultimele 24 de ore. Patriarhul Kiril le cere credincioșilor ruși să nu meargă la biserică. Coronavirusul nu se transmite prin aer.

2 thoughts on “Daraverile zilei de 30 martie 2020”

  1. Deci conform dl-ui Cercel : IN DUST IS TRUST ! ” Coronavirusul nu se transmite prin aer. ” Pai si-atunci de c e mortii ma-sii vine nenorocitul asta de Vela si ne tine zavorati in case cu… ORDONANTZE MILITARE , el care-i ca si mine si matalutza Iancule , doar un civil , la fel d e jegos cum santem si noi doi ??? Atunci din doua una Ioane frate : fie sub acoperirea acestei pandemii se ascund intentii si mai dracesti ale alora de conduc de fapt lumea { doar un prost si-ar inchipuii ca lumea-i condusa de Putin sau Trump si… cine-o mai fi } care s-au gandit deja ca n-ar fi rau deloc daca am fi mai putini pe palaneta , fie se pregateste tunul acestor douazeci de secole in sensul biblic si conform Bibliei , chestia aia cu “cine nu va avea inscrisul Fiarei pe frunte , nu va putea cumpara si nici vinde ” . Stiu ca vei zambi , stiu ca ma vei categorisii drept un prost ce crede in teorii fantasmagorice ale conspiratiilor stiu cam tot ce-i pute a gandii frate Iancu insa , te roaga fratele matale { frate in Domnul Iisus fireste } , inainte de-a ma injura de mama apleaca-ti ochii la cele scrise d e mine , gandeste-te bine si apoi sa-mi spui , fie parerea dumitale , fie… CONCLUZIA . Nu ma supar daca zici ca-s prost asa incat , liber la injuraturi Iancule si uita ca santem amadoi in Postul Pastelui , te dezleg eu de pacat stai fara grije ! P.S. Pomohaci… asta nu era parca arestat pentru sex cu minori ca orice preot care s e respecta ???

    1. @Marian Trebuie să recunosc că nici eu nu exclud, pe lângă existența reală a acestui virus, să se propage și un tun fix cum îl imaginezi tu. O reorganizare a polilor de putere, a influențelor, a statelor care să conducă și a vasalilor. Nu e mare grijă, noi to la vasali rămânem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.