Daraverile zilei de 29 ianuarie 2019

Tudorel Toader anunță redefinirea abuzului în serviciu – Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, consideră că abuzul în serviciu trebuie redefinit, în contextul în care actuala definiţie datează din 1968, şi se declară încrezător că ‘legiuitorul va găsi formula cea mai bună’ în acest sens.

Donald Trump ține discursul despre Starea Națiunii pe 5 februarie – Preşedintele american Donald Trump şi Nancy Pelosi, preşedintele Camerei Reprezentanţilor, au decis că discursul anual despre „Starea naţiunii” va fi rostit de preşedinte în data de 5 februarie, după ce evenimentul a fost amânat din cauza blocajului guvernamental parţial, relatează Reuters.

Aproape 200 de absolvenți de la UAIC îi cer demisia lui Tudorel Toader – Peste 170 de absolvenţi ai Universităţii “Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi îi cer lui Tudorel Toader, într-o scrisoare deschisă, să-şi dea demisia din funcţia de rector al instituţiei, acuzându-l că, în calitate de ministru al Justiţiei, aduce prejudicii grave de imagine universităţii.

Inițiativă PNL: reintroducerea admiterii la liceu – Admiterea la liceu ar putea fi reintrodusă începând cu anul școlar 2020-2021, dacă o modificare la legea educației, propusă de PNL, va fi aprobată de parlament. Liberalii susțin că o competiție va conduce la o mai bună orientare în carieră a elevilor și la o revigorare a învățământului.

Este oficial, Cristian Dide este inapt – Protestatarul Cristian Mihai Dide a fost declarat inapt de către Jandarmeria Capitalei la evaluarea psihologică pentru un post de muncitor necalificat, anunțul fiind făcut chiar de către manifestant, transmite Mediafax.

BNR explică și pentru PSD de ce nu vinde rezervele de aur ale țării – Atacurile dure adresate Băncii Centrale de către PSD în ultimele zile au determinat BNR să explice public de ce nu poate ceda jumătate din rezervele valutare, aşa cum i-a cerut în nenumărate rânduri partidul lui Dragnea.

Noul antrenor al lui Halep este în București – Thierry Van Cleemput a venit la București pentru a discuta ultimele detalii despre o posibilă colaborare cu Halep.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *