Daraverile zilei de 29 februarie 2020

Coronavirus, jurnal de bord 29 februarie – Un câine din Hong Kong a fost diagnosticat cu virusul Covid19. Un echipaj de ambulanță din Gorj a refuzat să meargă să ia probe de coronavirus. România are încă două cazuri. În Germania s-a ajuns la 53 de cazuri confirmare, 1000 de persoane în carantină. Un tânăr căutat de DIICOT i-a păcălit pe polițiști spunând că are coronavirus.

Ion Țiriac, în continuare în topul miliardarilor lumii – Graţie averii sale estimate la 1,2 miliarde de dolari, Ion Ţiriac a fost încadrat în topul miliardarilor lumii, în care au fost incluse 2.816 persoane.

Prințul Harry și Meghan Markle nu mai beneficiază de paza guvernului canadian – Securitatea canadiană nu îi va mai păzi pe prinţul Harry şi Meghan Markle după ce îşi vor pierde titlurile de membri seniori ai familiei regale britanice. Harry s-a apucat de cântat împreună cu Bon Jovi.

Bucureștiul are primul autobuz hibrid  – Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a prezentat vineri prototipul autobuzelor hibrid care vor circula în Capitală şi care a fost deja livrat de către firma Mercedes.

2 thoughts on “Daraverile zilei de 29 februarie 2020”

  1. 4] Da’ care-i treaba s-au shucarit aia de la OTOCAR pe ea si-acum , pentru a face in oftica turcaletilor a inceput sa-i pupe-n KUR pe nemti ? ACESTA-I ADEVARUL Iancule : s-au bashicat turcii nu ea !!! Stai linistit ca nu mai pupa ea PGMB a doua oara pe principiul : odata vede nashul ” aia ” a finei ! 3 ] I Don’t Care era un titlu din The Sun iar ziarul , era adus de fie- miu de cand venise pe-acasa adica din 17 Ianuarie . Evident nu era cumparat chiar in ziua aceea ci , in urma cu o vreo saptamana pe cand se pregatea sa revina in tara . Articolul era taman despre Harry si nevasta-sa si prezenta parerile { ca intotdeauna impartite } ale britanicilor despre “altetzele lor regale ” si majoritatea dintre ei spuneau… cum spune titlul din The Sun . S-or fi saturat si britanicii de fitzele si fartitziile acestor urmasi ai lui Charles si-ai Dianei . De fapt , pe bune acum , vor sa aiva libertate d e miscare , sa fie ca “cei d e rand ” , ” I want to be an ordinary people ” dar la un caz de… sa-i protejeze politia ? Harry crede c-o mai vede cineva in el si nevasta-sa pe Diana ? Foarte bine ca s-a apucat sa cante { o oportunitate in a-si castiga in viitor painea cea de toate zilele } insa , daca nu era cine este , chiar crede ca l-ar fi bagat Bon Jovi in seama ? 2] Tiriac asta , n-o vrea s a infieze un copil ? Eu sunt orfan de cand a murit mama asa incat… sant disponibil ! Ia vezi Iancule , poate-mi faci lipeala fratioare ! La no. 1] din pacate , no comment’s ! Ar fi ceva insa , daca n-ai bagat-o matale ca BREAKING NEWS…eu n-o mai pot baga la varsta mea dupa cum bine sti :( ! Este vorba despre acei 6 { daca mai stateau oleaca p’acii deveneau 6000 } cetatzeni CHINEZI care , s-au carat din Slatina unde munceau si-au fost recuperati , cu chiu cu vai d e catre Politia Romana , abia dupa aproape douazeci si patru de ore . Daca nici asta nu-i rea vointa , daca nici asta nu-i tupeu … chinezesc , atunci chiar nu stiu cum sa-l categorisesc ! P.S. Aia de la Ambulanta Gorj au dreptate Iancule caci , daca va avea cineva curiozitatea sa vada cu ce materiale de protectie se imbraca , ” se protejaza ” , cand se duc la astfel de interventii …

    1. @Marian Din câte știu, a fost o contestație făcută la licitațiile organizate de PMP. Cât despre alegeri, eu zic să nu zicem hop, pare-se că povestea cu Nicușor zgândăre multă lume și este vorba să mai apară un contracandidat. Iar Firea deja se trecem pe ”independență”. PS: Dacă vrei să te înfieze Țiriac, devenim practic frați :)) ))

Leave a Reply

Your email address will not be published.