Daraverile zilei de 29 decembrie 2018

CFR introduce trenurile zăpezii – Cu puțin noroc, acestea vor ajunge la destinație aproape de Paște.

Cifrele dezastrului: deficitul bugetar a ajuns la 2.7% – Conform datelor operative, execuţia bugetului general consolidat pe primele unsprezece luni ale anului 2018 s-a încheiat cu un deficit de 26 de miliarde de lei, respectiv 2,7% din Produsul Intern Brut (PIB), arată datele publicate, vineri seara, de Ministerul Finanţelor Publice.

S-a lansat site-ul oficial al președinției României la UE – Ministerul Afacerilor Externe a lansat vineri site-ul oficial al Preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene, mandat pe care ţara noastră îl va prelua începând cu 1 ianuarie 2019.

A murit scriitorul israelian  Amos Oz – Scriitorul Amos Oz a murit vineri, la varsta de 79 de ani. Castigator al premiului de stat din Israel pentru literatura Amos Oz, era unul dintre cei mai cunoscuti scriitori contemporani. A incetat din viata in urma unei afectiuni cauzate de cancer.

Iar a scăpat Pleșoianu liber – Și visează că e Iohannis suspendat. Obligatoriu.

Michelle Obama, cea mai admirată femeie din America – Asta după ce, vreme de două decenii, acest loc îi era rezervat lui Hillary Clinton.

Angelina Jolie vrea în politică – Ar mai surprinde pe cineva ca, după Obama și Trump, America să treacă la prima femeie președinte?

Care au fost cele mai urmărite filme ale anului 2018? – Câștigătorii, fix un film pe care nu l-am văzut, Avengers.

Un deținut din Iași l-a dat în judecată pe Tudorel Toader – Motivul nu are legătură cu nicio modificare legislativă, omul vrea doar să poată bea bere fără alcool în pușcărie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.