Daraverile zilei de 29 aprilie 2020

Coronavirus, jurnal de bord 29 aprilie – British Airways renunță la 25% din angajați. Spania are 4 etape de relaxare a restricțiilor. Cât de repede se răspândește coronavirusul într-o clădire de birouri? SUA a atins pragul de 1 milion de infectări, cu peste 57.000 de morți. Starea de sănătate a ÎPS Pimen s-a ameliorat simțitor. Dezvoltarea unui vaccin anti coronavirus, afectată de lipsa șoarecilor de laborator. Iohannis: ”Nu am atins vârful epidemiei. 15 mai nu înseamnă revenirea la normalitatea de dinainte!”.

Nelu Tătatu, candidatul PNL la Primăria București? – Surse politice acreditează ideea conform căreia ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, un personaj guvernamental cu expunere publică uriașă la vreme de pandemie, ar urma să fie, de fapt, candidatul PNL pentru Primăria Generală a Capitalei.

Multe zone din București au rămas fără apă caldă – De ce s-a oprit apa caldă, când de fapt, luni, pe 28 aprilie, compania municipală Termoenergetica trebuia să sisteze furnizarea încălzirii? Ei bine, compania transmite că furnizarea unuia dintre servicii ar avea legătură cu furnizarea celuilalt. Așa că oprirea încălzirii ar cauza și disfuncții în furnizarea de apă caldă.

Andre Agassi, la 50 de ani – A avut carismă pe cât a fost de mare ca jucător, în zilele în care puteai să crezi că cel mai „cool“ star rock s-a apucat serios de tenis, luând pe el o pereche de blugi în loc de clasicul şort, dar şi după ce a fost nevoit să accepte că pletele îl părăsesc, cu o încăpăţânare egalată doar de propria-i determinare, ajungând să se radă în cap, la zero. Idolul, modelul şi campionul Andre Agassi împlineşte, astăzi, 50 de ani.

2 thoughts on “Daraverile zilei de 29 aprilie 2020”

  1. ” după 7 ani în care acest mic brand a crescut, a vrăjit, a blogărit, acum a venit timpul asumării certe a ceea ce este acest blog. Nu vrăjeală, ci discuții pertinente, dezbateri, informații, știri, editoriale. Advertoriale (da, se fac și bani din blog) și, mai ales, exclusivități pe care poate alții, din comoditate sau lipsă de curaj, nu vi le vor oferi. De ce daraveri politicești? Pentru că politica a fost și va rămâne mere marea mea pasiune. Pentru că toți cei care se așteaptă să renunț la stilul meu personal, nu vor avea parte decât de încurcături.

    Pentru că blogul acesta este și un business. Care, ca o promisiune personală, va crește în continuare. Pentru că, atâta timp cât va crește el, voi crește și eu. Și voi fi ceea ce poate așteptați cu toții de la mine. Până atunci, mă înclin cu respect în fața dumneavoastră, a cititorilor mei dragi, mulțumindu-vă pentru acești 7 ani de poveste! ” 8) Acu’ m-am prins , abia acum m-am prins de ce-ti pastrezi si blogul nu doar activitatea pe FB ” Multumesc de sinceritate Iancule ! Si eu care te cainam ca stai doar in aia 70.000 de coco de la salteaua aleia batrana ! 8) 1] Nelu Tătatu, candidatul PNL la Primăria București? Pai , la cata oftica au bucurestenii pe PNL , si mai ales la cata oftica au pe Firea-Pandele , cam cati crezi ca se vor duce sa voteze… mai ales dac-o vor face { si asa va fi } cu masca pe figura si respectand distantarea sociala ? 2] Cât de repede se răspândește coronavirusul într-o clădire de birouri? Asta te intereseaza pe tine care , mai ieri alaltaieri ridicai in slavi binefacerile unui birou modular ? 3] Dezvoltarea unui vaccin anti coronavirus, afectată de lipsa șoarecilor de laborator. O mai fi mult pana cand soarecii vor fi inlocuiti cu oamenii ? Sti ca se practica chestia asta pana si-n SUA asta ca s a nu mai amintesc de China Populara unde anumiti detinuti ” se ofera voluntar ” { LA PLEZNEALA } pentru experimente medicale in schimbul prelungirii vietii lor mizerabile si-a unei sanse cat d e mici pentru ca , daca supravietuiesc si vaccinul da rezultate s a iasa liberi din parnaie ? Respect si prietenie frate Iancu !!!

    1. @Marian tocmai am publicat acum un sondaj legat de opțiunile oamenilor. PNL a pierdut din ianuarie până acum, 14%. Respect și prietenie, drag Marian.

Leave a Reply

Your email address will not be published.