Daraverile zilei de 28 mai 2020

Coronavirus, jurnal de bord 28 mai – Epidemiolog australian: ”Coronavirusul, aproape perfect adaptat pentru om”. Brazilia a depășit pragul de 25.000 de morți. Tarom introduce pe 28 și 31 mai zboruri tur-retur spre Madrid și Barcelona. Raed Arafat confirmă că vom avea noi măsuri de relaxare de la 1 iunie. Pe 15 iunie se redeschid creșele și grădinițele. Coreea de Sud ar putea fi nevoită să reintroducă distanțarea socială, după ce numărul infectărilor a crescut mult. Prostituatele din Elveția vor trebui să reducă numărul pozițiilor sexuale pentru a preveni răspândirea Covid 19. Se redeschide Colosseumul din Roma. Wizz Air prelungește perioada suspendării unor zboruri din România. Se redeschide Marele Bazar din Istanbul.

Scandal diplomatic între India și Pakistan din cauza unui porumbel -Un bărbat dintr-un sat din Pakistan i-a cerut premierului indian Narendra Modi să-i înapoieze porumbelul care, în prezent, se află în custodia autorităților indiene, existând suspiciuni că ar fi folosit în misiuni de spionaj.

Zi de mare praznic pentru creștinătate, Înălțarea Domnului – La 40 de zile după Înviere, prăznuim Înălţarea lui Isus Hristos la cer. Astăzi este şi sărbătoarea Eroilor în Biserica Ortodoxă Română, iar în calendarul popular este Ispasul, un personaj mitic care ar fi asistat la Înălţarea Domnului.

2 thoughts on “Daraverile zilei de 28 mai 2020”

  1. 1] HRISTOS S-ANALTZAT IANCULE !!! 2] Prostituatele din Elveția vor trebui să reducă numărul pozițiilor sexuale pentru a preveni răspândirea Covid 19. Bine ca mi-ai spus sa nu mai trec pe-acolo ! 8) 3] Pe 15 iunie se redeschid creșele și grădinițele. Asi vrea si eu sa vad cati vor fi suficient de nebuni incat sa-si duca copii la gradinite…mai ales acum ! Am o nepoata de patru ani si sincer , n-o vad pe ma-sa facand prostia asta… inca , iar ca ea mai sant destule mame in Romania care nu-si vor duce copii la gradinite deocamdata , la creshe… poate desii nici acolo nu-i ceva foarte sigur . 4] Brazilia a depășit pragul de 25.000 de morți. L-am vazut pe Joao Kleber cu masca pe fatza in show-ul sau asa incat , chiar cred ca s-au speriat in sfarsit si brazilienii . Poate ca-l vor da jos pe nebunul ala de Bolsonaro cu ocazia asta caci vad ca se cere insistent DEMITEREA sa : NU DEMISIA CI DEMITEREA ! 5] Coronavirus, jurnal de bord 28 mai – Epidemiolog australian: ”Coronavirusul, aproape perfect adaptat pentru om”. Pai atunci , nu inseamna ca ne-am pierdut minim doua luni din viata stand nevinovati in arest la domicilii , in conditiile in care vom fi nevoiti sa traim cu aceasta varietate de virus de-aci inainte ? Iar pe astia de la PNL…ai doare capul doar cu gandul la alegeri… prafu’ sa se-aleaga de ei ! 8) Inca odata : HRISTOS S-A INALTZAT si-o afirm cu toata sigurantza si bucuria de care-s eu in stare : CHIAR CRED ASTA !

    1. @Marian Adevărat S-a Înălțat! Marian, nici eu nu cred că, dacă ești părinte responsabil, riști să îți duci copiii la grădinițe sau crește. Dar, cel puțin corporatiștii părinți, par a fi ajuns la limita rezistenței :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.