Daraverile zilei de 28 mai 2019

Principele Nicolae este tatăl copilului care l-a adus în situația de a fi decăzut din Casa Regală – Fostul principe Nicolae a scris, luni, pe Facebook, că testul privind stabilirea paternității arată că el este tatăl copilui Nicoletei Cîrjan. El a contestat timp de peste 3 ani că ar fi tatăl fetiței Iris Anna.

PNL a câștigat alegerile europarlamentare – Partidul Naţional Liberal a câştigat alegerile europarlamentare din 26 mai. Conform rezultatelor parţiale oferite de Biroul Electoral Central (BEC), ieri, înainte de închiderea ediţiei, PNL a obţinut 27,07% din voturile alegătorilor. Câți europarlamentari trimite la Bruxelles fiecare partid, aici.

Tot despre europarlamentare, o analiză a lui Barbu Mateescu – Campania PNL a avut nuanțe emoțional-punitive (Rareș Bogdan) dar și rațional-aspiraționale (promovarea administrațiilor liberale din Transilvania).

Totul despre condamnarea lui Dragnea: aici, aici, aici, aici și aici.

Facebook a șters peste 3 miliarde de conturi false – Facebook a eliminat mai mult de 3 miliarde de conturi false din octombrie până în martie, de două ori mai multe decât în precedentele șase luni, a anunțat compania, potrivit Mediafax.

Leave a Reply

Your email address will not be published.