Daraverile zilei de 28 ianuarie 2020

Inteligența dă pe afară la PNL. Ministrul Sănătății și autismul, respectiv Roman și fosa septică – Declaraţia zilei vine de la ministrul Sănătăţii care, în ciuda tuturor cercetărilor privind tulburările din spectrul autist, crede că a găsit cauza: plecarea românilor în străinătate. O reacţie dură a venit imediat din partea preşedintei Asociației Autism Europa. Iar declarația lui Roman, aici.

Legea UBER intră în vigoare la 1 februarie – Legea Uber intră în vigoare de la 1 februarie. Astfel, șoferii de la Uber, Yango, Clever și Bolt trebuie să respecte anumite reguli dacă vor să-și desfășoare în continuare activitatea în transportul de persoane.

Ana Birchall a demisionat din grupul parlamentar PSD – Fostul ministru al Justiției Ana Birchall a anunțat luni că a demisionat din grupul parlamentar al Partidului Social Democrat.

7 thoughts on “Daraverile zilei de 28 ianuarie 2020”

  1. Pentru asta ” Inteligentza da pe-afara la PNL ” trebuie sa-i multumim in primul rand… Alinei Gorghiu , Raluca Turcan … KLAUS WERNER IOHHANIS evident si Orban Ludovic caci , sub conducerea lor intzeleapta , PNL-ul a ajuns mai ceva decat un spital de schizofrenici iar alde Catzu { ala de la Finante } si Roman n-au cum sa faca o nota aparte . Da’ ala de la Transporturi { nu mai vorbesc de aia de la Munca caci imi vin pandaliile instantaneu } , ala ce cusur are de nu l-ai pus pe lista ? Am aflat despre Ana Birchall insa , dupa cate stiu despre ea , fiind pricopsita pana la Dumnezeu , nu atat banii contau pentru ea cat conta FUNCTIA , ONORURILE ca-n rest , la ce mishto arata inca gagica… AI uitat cu cine este maritata Iancule sau nu slujbasii BOR-ului i-au ashezat cununiile ? 8) Aia de la Uber , aia-s luati cu huoo cam peste tot nu doar in Romania . Doar in Brazilia exista inca si exista bine d e tot dar … Brazilia nu-i totusi vecina cu… Bucurestiul madammei Firea -Pandele . :p Daca s-a tras de timp pana acum , a fost doar pentru ca si UBER si CLEVER sau BOLT { despre Yango sincer sa fiu , n-am gasit prea multe date } reprezinta persoane carora nu-i bine sa le sufli in ciorba . Si daca va venii 1 Februarie ce ? Ai vezi p’ astia intrand in faliment ? Mai repede astia de la SPEED sau LEONE { chiar , LEONE mai exista inca } si care-o mai fi , cu KKT-urile lor de Dacii in care te coci vara si crapi de frig iarna si care-s buni de ghizi ai orasului caci… te plimba mai ceva ca pe prost . Daca iesi pe poarta la Otopeni sau la Gara de Nord… chiar asa citesc astia pe fruntea ta : FRAIER ❗ ! Respect Iancule !

    1. @Marian Să știi că m-am tot chinuit să îmi dau seama cu cine este Birchall măritată, nu mi-am adus aminte :D Despre UBER, da, cred că vine finalul pentru ei, dar nici taximetria nu o mai văd bine.

      1. Iancule 1] este suficient sa “dai un sarche pe goagal ” – vorba lui Vanghelie – si afli si ce marca de tampoane foloseste tipa !!! 2] Pai la cate masini private exista doar in Bucuresti … cum dracu sa mai vada cineva in roz … taximetria si viitorul ei ? Ce dracu frate , doar nu mai suntem in anii interbelici ! :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *