Daraverile zilei de 28 ianuarie 2019

Darius Vâlcov ține banii unde ține și tablourile – Darius Vâlcov, consilierul premierului pe economie, primește salariul în plic, deoarece nu are cont la nicio bancă, conform propriilor declarații făcute duminică seara, într-o emisiune TV, notează Mediafax.

Se încheie ianuarie, tot nu avem buget – Darius Vâlcov, consilierul premierului pe economie, a anunţat că bugetul de stat pentru 2019 s-ar putea să fie pus în dezbatere publică marţi, iar luni urmează să mai aibă loc o discuţie în Coaliţie. Acesta a explicat fotografia publicată de liderul PSD pe Facebook, vineri.

Avem primii finaliști la preselecția pentru Eurovision 2019Destin – Trooper;  Skyscraper – Teodora Dinu; Without You (Sin Ti) – Dya & Lucian Colareza;  We Are The Ones – Claudiu Mirea; Army Of Love – Bella Santiago și Underground – Vaida s-au calificat în finala concursului.

Ludovic Orban: „PNL este la 27% intenție de vot!” – Președintele PNL, Ludovic Orban, a anunțat duminică rezultatul sondajului privind scorul partidelor: 27% PNL, iar PSD 30% . Sondajul a fost făcut prin operarea față în față a 26 de mii de cetățeni, conținând și date privind încrederea oamenilor în Guvern și percepția acestora pe diferite teme anunță Mediafax.

Au apărut șosetele pe baterii, care te încălzesc 8 ore – Tehnologia a ajuns şi pe pârtie: căşti de schi sau snowboard cu bluetooth şi sistem GPS, ochelari anti-ceață şi bocanci cu încălzire automată.

România, pe locul doi în topul statelor acuzate la CEDO – De frica CEDO, România a ajuns campioană la înțelegeri amiabile, adică procese încheiate fără judecată. Statul oferă o despăgubire reclamantului, iar omul renunță la litigiu

Leave a Reply

Your email address will not be published.