Daraverile zilei de 27 septembrie 2021

Daraveri despre coronavirus:

Șeful Pfizer: ”Nu cred că vom putea trăi viața fără vaccinări!”.

Daraveri interne:

Alexandru Sassu, fost ministru și președinte al TVR, a murit la 65 de ani.

Ursula von der Leyen, președinta Comisiei Europene, vine în România pentru semnarea PNNR.

Simona Halep împlinește azi 30 de ani.

PNL și-a ales noua conducere: Cîțu, Vîlceanu, Rareș Bogdan.

Daraveri externe:

Epoca Merkel s-a încheiat, ce rămâne în urma ei?.

China interzice tranzacțiile cu criptomodene.

3 thoughts on “Daraverile zilei de 27 septembrie 2021”

  1. 1] Daraveri despre coronavirus:

    Șeful Pfizer: ”Nu cred că vom putea trăi viața fără vaccinări!”. Sa se jure pe ma-sa si…poate ca-l voi crede ! Da-l ma in mortii masii de hartzogar nesimtit , adica Dumnezeu a fost nebun si a construit oamenii fara mijloace de aparare iar in vremurile alea …daca nici atunci nu existau virusi atunci cand frate ?!! Fireste , nu existau virusi CREATI de catre OM , INCUNUNAREA CREATIEI ALUIA DE SUS dar erau si-atunci cate ceva ! 2] Daraveri interne: ” Alexandru Sassu, fost ministru și președinte al TVR, a murit la 65 de ani. ” Al mai tii minte pe Sandu ? Pai ar cam trebui sa il tii minte de cand a venit la Cafeneaua Tinerilor Liberali insotit de Theodora Marinescu { matalutza faceai DERO de emotie si exaltare iar asta s-a vazut si in postarile ulterioare } si-a tzinut acel ” celebru ” speech in care , N-A SPUS NIMIC !!! Eu , al cunosteam de pe strada caci , el locuia pe Viilor iar eu pe Fca. de Chibrite si-n plus , am urmat aceleasi drumuri spre scoala . La Electrecord ca inginer de sunet { pe dracu inginer…asa era postul insa el , inca nu absolvise faculatea } se lipise datorita unuia Ciolca Nicolae care era cu adevarat inginer de sunet si care…o babardea pe Sasoaica si tot ala { securist cu vechime } l-a indemnat da intre la “democrati “. Chestiile ale de s-au spus la adresa lui , alea cu faptele sale de vitejie la baricada de la INTER …alea-s povesti Ioane crede-ma caci eu chiar stiu ce spun . Mie personal nu mi-a venit sa-mi cred urechilor cand am auzit ca si asta , javra asta , a ajuns…MINISTRU la MAI !!! Ei bine , despre morti numai d e bine deci…da-l dracului ! ” PNL și-a ales noua conducere: Cîțu, Vîlceanu, Rareș Bogdan. ” Celelalte daraveri nu-s altceva decat…aiureli de om aiurit de ceea cei este dat sa traiasca din partea unui partid in ideile caruia a crezut . Bai frate dar ” liberalii ” chiar nu realizeaza ridicolul situatiei ? De fapt…postul de big boss man este in pregatire pentru Rares Bogdan dar…au fost bagati si pacalicii ailalti doi asa … la harneala ! De fapt , sunt convins ca sti deja asta .3] Daraveri externe: ” Epoca Merkel s-a încheiat, ce rămâne în urma ei?.” Ramane fix cea ramas in urma lui Adolf Hitler : o Europa divizata , o Europa in care cu cateva exceptii , TOATE celelate tari afiliate acestei …Europe se chinuie sa iasa din saracie si sa scape de valurile d e miganti bashca corona virusul ! Diferentza dintre ceea cea fost si ceea ce este o face doar faptul ca , atunci dupa WWII , americanii au pompat masiv lovele si tehnologie in curul nemtilor iar azi…ai cauta in cur , probabil sa vada daca le-a mai ramas ceva din ceea ce-au pompat atunci . Nu de alta dar , toata lumea stie ca francezii nu-s agreati la DC indiferent daca acolo sant democrati sau republicani : americanii nu-i inghit pe mancatorii d e melci . P.S. Bine ca Delia Matache nu traieste in China : la ora asta asi facea harakiri !!!

    1. @Marian Bre, ce dor îmi e de vremurile acelea de început, când ieșeam la cafenele, când ne întâlneam cu toții și puteam să discutăm, să dezbatem. Când oamenii aveau idei, opinii, păreri, nu certitudini.

      1. Acestea-s cuvinte cheie : IDEI , OPINII , PARERI ….NU INCA CERTITUDINI ! ERA , ADOLESCENTA NOASTRA CA POPOR IANCULE !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *