Daraverile zilei de 27 mai 2020

Coronavirus, jurnal de bord 27 mai – Testele pentru anticorpi de Covid 19 dau rezultate greșite în jumătate de cazuri. SUA a trecut de 100 de mii de decese. Alexandru Rafila: ”România este undeva la 0.8 – 0.9 rată de transmitere”. OMM: ”Noul coronavirus crește riscurile asociate episoadelor de caniculă”. Spania a decretat 10 zile de doliu. Bărbații cu degetele inelare mai lungi, șanse mai mari să supraviețuiască coronavirusului.

Twitter a marcat ca fiind fake două mesaje transmise de Donald Trump – Platforma Twitter a adăugat marţi menţiunea “verificaţi faptele” la două mesaje ale preşedintelui american Donald Trump care susţinea că votul prin corespondenţă este substanţial “fraudulos”, o premieră în contextul în care reţele sociale sunt frecvent acuzate de laxism în ce priveşte răspunsul lor la afirmaţii ale liderilor politici, notează AFP, citată de Agerpres.

Orban și Iohannis vor alegeri locale în septembrie și parlamentare de Moș Nicolae – Premierul Ludovic Orban le-a comunicat liberalilor la întâlnirea de la Vila Lac că Guvernul are un plan în ceea ce privește cele două scrutine electorale: cele locale sunt programate pentru data de 27 septembrie, iar alegerile parlamentare pentru 6 decembrie, au declarat surse politice pentru HotNews.ro. De asemenea, Ludovic Orban și Klaus Iohannis au transmis un mesaj tranșant: “Nu se va face nicio remaniere”.

Ianis Hagi, cumpărat definitiv de Glasgow – Ianis Hagi a fost transferat definitiv de Glasgow Rangers de la Genk. Fotbalistul român l-a convins pe tehnicianul scoţienilor, celebrul Steven Gerrard, şi a semnat un contract valabil pe cinciani.

5 thoughts on “Daraverile zilei de 27 mai 2020”

  1. 1] Coronavirus, jurnal de bord 27 mai – Testele pentru anticorpi de Covid 19 dau rezultate greșite în jumătate de cazuri. SUA a trecut de 100 de mii de decese. Alexandru Rafila: ”România este undeva la 0.8 – 0.9 rată de transmitere”. In aceste conditii , parca vad Iancule fratele meu ca , maine poimaine vor emigra toti americanii in Romania ! 2] Bărbații cu degetele inelare mai lungi, șanse mai mari să supraviețuiască coronavirusului . Comparativ cu ce degete caci si asta-i foarte important ? Daca-i cu alea de la picioare , SIGUR vom avea sanse impotriva oricarui virus oricat de agresiv ar fi ! Pacat ca nu vom fi protejati impotriva ticalosiei astora care -si zic : PNL . N-ar putea sa duca si localele si parlamentarele prin 31 Februarie 2200 ? Poate pana atunci vor creste si ei in sondaje…caci daca este dupa preferinte ar trebui sa asteptam anul 2222 cu Johannis la Cotroceni fireste , imbalsamat ca Lenin ! 8)

  2. Iancule , n-am somn ! Nu mai am somn de cand cu circul ala al lui Teodosie si vreau sa stiu , nu parerea ta ci , cum comenteaza BIserica Ortodoxa , Sfantu Sinod acea BATJOCURA la adresa tuturor credintelor si-a bunului simt al , crestinilor si CRESTINISMULUI in general ! Atentie : eu nu-s ” crestin practicant ” asa cum spunea C.V. Tudor despre sine , eu sunt mai mult un nihilist , mai repede un liber cugetator insa , frate , este totusi o batjocura ! Ia vezi matalutza cu relatiile pe care le ai prin sanul BOR { chiar si doar ca ” parte a BOR ” } , poate-ti faci o pomana si gasesti pe undeva punctul lor de vedere caci eu inca n-am reusit sa-l aflu . Poate c a , n-am stiut pe unde sa-l caut…

    1. @Marian Maestre, din punct de vedere al tipicului liturgic, Teodosie nu a încălcat nimic, nu a greșit cu nimic. Că lumea nu cunoaște rânduielile bisericești, că lumea nu știe ce înseamnă ”odovania” unui praznic, este un aspect care dă acestui moment o aură pe care nu are de ce să o aibă. Nici Teodosie nu este ușă de biserică, dar aici nu a greșit cu nimic. Da, singura parte exagerată a fost cea cu împărțirea Luminii de la Ierusalim.

      1. Nu am reusit sa ma fac inteles si-ti prezint scuze umile pentru asta . Am dorit de fapt sa exprim … mai mult o nedumerire caci , daca pe Iisus Hristos al rastignim ZILNIC si tot asa ZILNIC , NOI AI SANTEM SI JUDECATORI SI CALAI , totusi , COMEMORAREA MORTII SALE , SARBATORIREA TRIUMFULUI SAU ASUPRA MORTII… nu putem s-o facem decat odata pe an , atunci cand hotarasc practicile si regulile bisericii oricare ar fi aia . Ma rog asta-i parerea mea Iancule si nu-i nevoie sa-ti fie asta motiv de suparare . De IPS Teodosie , mi-ar fi placut mai mult daca , IN PERIOADA RESTRICTIILOR DRACONICE IMPUSE DE CATRE AUTORITATILE STATULUI { oricare ar fi alea } , AR FI SERBAT PASTII { INVIEREA DOMNULUI } ASA CUM SE FACE DE… MII DE ANI INCOACE SI MAI ALES ATUNCI CAND , TOT ASA , DE MII DE ANI S-A HOTARAT ASTA… DE CATRE ORICINE AR FI HOTARAT-O ! In asta a constat nedumerirea mea iar daca , canoanele BOR permit asta , cine-s eu sa ma dau Gica Contra ?! Daca ar fi dupa mine , nihilistul si liber cugetatorul care-s eu , mi-asi dorii ca asa cum ti-am mai spus , NASTEREA si mai ales INVIEREA DOMNULUI SA FIE PRAZNUITA ZILNIC ! Cat despre impartirea luminii de la Ierusalem { sigur nu-i de la ENEL ? } las-o balta caci , IISUS ESTE O LUMINA IAR CINE CREDE IN EL… VA FI LUMINAT SI VA AVEA LUMINA IN VECI DE VECI : AMIN !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.