Daraverile zilei de 27 iunie 2022

Daraaveri despre război:

Bilanțul Kievului: 35.000 de soldați ruși au fost uciși și 3600 de vehicule militare au fost distruse.

Daraveri interne:

Azi se afișează rezultatele la BAC 2022.

SUA finanțează studiile pentru realizarea unei centrale nucleare în Dâmbovița.

David Popovici va fi decorat azi cu Ordinul Național ”Steaua României”.

Daraveri externe:

Închisoare pe viață pentru cei care provoacă accidente rutiere în Marea Britanie.

2 thoughts on “Daraverile zilei de 27 iunie 2022”

  1. In mod evident se vede ca esti sictirit , ca nu mai crezi nici tu in ceea ce exprimi prin scris sau ca , pur si simplu , astepti sa-ti dea comanditarii gologanii pentru a pleca intr-o vacanta binemeritata ! Astia cu SAMSUNG trebuie sa-ti vireze gologani seriosi pe card …si-acum : 1] ” Daraaveri despre război:

    Bilanțul Kievului: 35.000 de soldați ruși au fost uciși și 3600 de vehicule militare au fost distruse. ” Putzini , extrem de putzin dupa parerea mea de bun crestin : DUBLU , TRIPLU…poate poate ma multumea cat d e cat ! 2] ” Daraveri interne: a- Azi se afișează rezultatele la BAC 2022 . Ce sa zic , decat sa repet vorba unuia dintre nepotii mei si a multi dintre colegii sai absolventi de liceu : AL IAU BINE , NU-L IAU IARASI BINE CACI IN TARA ASTA DE RAHAT , ORICUM NU MAI STAU ! b- SUA finanțează studiile pentru realizarea unei centrale nucleare în Dâmbovița. Adica ” STUDII DE FEZABILITATE ” ca sa nu mai piarda astia timp : ia banii si , POATE , ai da drumul la treaba pur si simplu ca-s banii lui Biden! c- David Popovici va fi decorat azi cu Ordinul Național ”Steaua României” RUSINE , RUSINE , RUSINE PRESEDENTIEI , GUVERNULUI SI PRESEI ROMANE !!! 3] Daraveri externe:Închisoare pe viață pentru cei care provoacă accidente rutiere în Marea Britanie. Da Iancule { n-ar fi rau ca si la noi sa fie aplicata o astfel d e hotarare } insa , sa n-ai impresia ca daca ai luat pe unul pe capota si l-ai trecut astfel in lumea dreptilor te baga aia in Turnul Londrei si te uita acolo ! Nu frate , dupa cate am citit , ai suficiente posibilitati pentru a nu face nici macar o zi de parnaie iar ” legea ” , pai fara suparare insa LEGEA , a fost data sau , s-a incercat sa se stranga surubul , nu datorita soferilor britanici care , oricum ” circula pe partea corecta a drumului ” ci culmea , datorita soferilor veniti de pe aiurea din alte tari si care chiar au crezut ca , odata ajunsi in ANGLIA , pot face ce le da prin mintea capului urcandu-se la volan si conducand cum vor ei . Sa-i fereasca Dumnezeu sa ajunga intr-o puscarie britanica…pe viata caci va fi vai de ” viata ” lor ! Ioane , o saptamana binecuvantata iti doresc sa ai !

    1. @Marian Total de acord cu tine în două aspecte: cel legat de premierea lui Popovici, o rușine pentru politicieni și în cel legat de cum procedează britanicii în cazul accidentelor mortale. Aș vrea să văd asta implementată și la noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *