Daraverile zilei de 27 februarie 2020

Coronavirus, jurnal zilnic – Avem primul caz confirmat în România. În SUA, virusul a apărut la o persoană care nu a avut niciun fel de interacțiune cu zonele periculoase. Turismul, grav afectat.

Maria Sharapova se retrage din tenis – Maria Şarapova a pus punct unei cariere de 19 ani în tenisul profesionist. Pentru unii, „Masha“ a fost o regină a tenisului. Alţii i-au văzut mai degrabă părţile întunecate. Pe scurt, povestea ei e cea a unei fete care a răzbit, o poveste de succes acompaniată de urlete – uneori de durere, alteori de efort, de şi mai multe ori venite însă din obişnuinţă şi instinct, pentru că „Masha“ a fost mereu o fată care a ştiut să se facă auzită.

PSD vrea să meargă la CCR și cu nominalizarea lui Câțu – Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a spus, miercuri, că PSD va analiza posibilitatea unei noi sesizări la CCR după propunerea făcută de Klaus Iohannis, deoarece nu ar fi o propunere care să strângă o majoritate parlamentară.​

Placido Domingo a recunoscut acuzațiile de hărțuire sexuală – Ministerul Culturii din Spania a anunţat, miercuri, că Placido Domingo a fost exclus din spectacolele programate în luna mai la Teatrul Zarzuela din Madrid, după ce tenorul a recunoscut acuzaţiile de hărţuire sexuală.

A apărut rivala Gretei Thunberg – Americanii susţin că au găsit-o pe ”Anti-Greta”. Este vorba despre o tânără de 19 ani din Germania care susţine că apelurile la conştientizarea crizei climatice sunt manifestarea unei ”ideologii josnice antiumane”.

Franța, în stare de șoc. Bărbații francezi recunosc că poartă aceeași lenjerie intimă mai multe zile – Un sfert dintre bărbaţii francezi nu îşi schimbă lenjeria de corp zilnic, potrivit unui studiu privind igiena realizat recent, în schimb majoritatea franţuzoaicelor spun că îşi schimbă lenjeria de corp zilnic.

3 thoughts on “Daraverile zilei de 27 februarie 2020”

  1. 1] S-au facut analize si…NEGATIV ! Carantina insa se pastreaza caci , asa cum sti : este mai usor sa previi decat s a repari dupa aceea . 2] Dupa ce-a patimit ceea ce-a patimit , dupa acele acuzatii de dopaj vrea sa se retraga cu fruntea sus in plina glorie deci , de inteles . 3] Daca se vor mai duce de doua trei ori pe la CCR , parca vad ca , vine toamna si vor avea alegeri la termen . Mai bine caci , deja ne-am saturat de circoteca . Apropos Iancule : daca va persista COVID 19 pana la alegeri… vom vota cu manusi de cauciuc si masca pe figura ? Atunci sa te tii fraude electorale !!! 4] Ale dracului coarde , ATUNCI , atunci pe loc sau macar a doua zi , n-au scos o shoapta , au tacut malc si s-au bucurat ca le-a bagat ” ALA ” … ” AIA ” in seama , iar acum , dupa atatzia ani , isi vor ” onoarea reperata ” ? Da’ si Domingo , la experienta lui , nu stia macar atata lucru si anume ca : CURVELE DISTRUG SI FAUNA SI FLORA PLANETEI ?!? 5] Doua ideologii , doua fete tinere care au cazut la mijoc in acesta lupta pentru mentinerea vietii pe Pamant , nimic nou sub Soare . 6] Ei asta… DA IANCULE , ASTA DA !!! ASTA DA STIRE !!! Asta merita toate paralele si fireste , toata atentia noastra A BARBATILOR !!! Toti barbatii din toata lumea procedeaza la fel iar unii { in special aia insurati } se schimba de izmene si la doua saptamani si-atunci , unde-i shocul ? Atentie : aia insurati procedeaza asa ca sa nu se prinda consoarta ca , mai scapa si la altele din preaplinul lor iar frantuzoaicele …pai alea este arhicunoscut ca umbla de obicei , FARA . Altminteri , unde-ar mai fi farmecul ??? Ioane off record acum , ma mir ca le-a dat prin mintea capului alora de la Patriarhie , sa-si sfatuiasca enoriasii sa mai stea dracului si pe la casele lor … macar pana trece coronavirusul . O trece pana de Pasti sau vom urmarii Invierea Mantuitorului pe Trinitas TV ? Ce zici Iancule ? Si inc-o chestie { tot off records } care ma cam nedumereste : in aceasta perioada , PREOTII { caci vad ca , matale faci diferenta intre ei si… popi } n-ar trebuii sa se implice , n-ar trebui sa stea la capataiul celor aflati in carantina macar , nu pentru altceva dar , poate pentru a-i aburii p’aia despre ” iubirea crestineasca ” , despre ” mila crestina ” , aia de care vorbea mai nu stiu cand Mantuitorul ??? Deoarece azi este vineri , iti urez sa ai un weekend de mare exceptie fara teama de… COVID 19 ! 8)

    1. @Marian BOR te-a ascultat și a ieșit cu o serie de recomandări de bun simț. Care recomandări au stârnit o isterie prin partea habotnicilor analfabeți funcțional. Cât despre preoți alături de bolnavi, în toate bisericile se fac rugăciuni speciale, inclusiv la cele 7 Laude. O zi de vineri plină de liniște și bucurii.

  2. Daca te citea Sarcasticu aka Nevermind , la ora asta iti umplea frigideru’ sa-ti ajunga pana la Craciun !! Pai bine desteptu’ lumii dar , LOCUL PREOTILOR ESTE IN BISERICA SAU ALATURI DE… TURMA ?????????? Imi mentin urarile d e bine vis a vis de weekend ! 8)

Leave a Reply

Your email address will not be published.