Daraverile zilei de 27 aprilie 2020

Coronavirus, jurnal de bord 27 aprilie – SUA se apropie de 1 milion de cazuri. Coronavirusul nu va muri la căldură. Raed Arafat: ”Nu vă faceți planuri pentru vacanța de vară!”. Cum vor arăta măsurile de relaxare după 15 mai. Nelu Tătaru: ”Sunt niște săptămâni cruciale!”. Bayern Munchen vinde măști cu sigla clubului. Nou focar de coronavirus în județul Suceava. 6 noi simptome de infectare cu virusul coronavirus, confirmate oficial de CDC

Stadionul Giulești se va deschide în 2021 – Stadionul Giulești va fi inaugurat anul viitor și nu în luna septembrie 2020, așa cum anunțaseră anterior guvernanții. Pe de altă parte, arenele Ghencea şi Arcul de Triumf vor funcționa de anul acesta.

Azi este Paștele Blajinilor – Se spune că ei au luat parte la Facerea Lumii. Și că, de atunci, susţin stâlpii de sprijin ai Pământului…Legendele românești vorbesc despre “poporul misterios, care trăiește într-o altă lume” și despre fericiții oameni blonzi, socotiți, genealogic, urmașii lui Set – al treilea fiu al lui Adam și al Evei.

Opoziția se pregătește să pice iar guvernul Orban – Doi lideri ai partidelor parlamentare aflate în Opoziție lasă să se înțeleagă că după data de 15 mai, când expiră al doilea decret prezidențial prin care a fost instituită starea de urgență, ar putea fi depusă o moțiune de cenzură împotriva Guvernului condus de Ludovic Orban.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *