Daraverile zilei de 26 martie 2020

Coronavirus, jurnal de bord 26 martie – Nelu Tătaru, noul ministru al Sănătății, după demisia lui Costache. Operatorii telefonici au convenit să transmită UE datele de localizare a telefoanelor. S-a mai lansat o platformă dedicată coronavirusului: datelazi.ro. Elton John va susține un concert din sufragerie. O lună de la aparția coronavirus în România. Azi se dă OUG pentru amânarea ratelor. SUA au aprobat un plan istoric de ajutorare a lumii de peste 2.000 de miliarde de dolari. România se așteaptă la două vârfuri ale epidemiei de Covid 19. Paul Goma a fost răpus de coronavirus. Un șofer bulgar a vrut să scoată din țară 16 tone de paracetamol. Tarom a suspendat toate cursele interne.

Cristian Gațu a suferit un AVC – Legendarul handbalist Cristian Gațu (74 de ani) a ajuns de urgenţă la Spitalul Militar din Capitală după ce a suferit un atac cerebral. Fost dublu campion mondial alături de echipa României, Gațu s-ar afla în afara acum oricărui pericol, scrie Gazeta Sporturilor. El a efectuat un computer tomograf şi i s-a depistat un cheag de sânge la creier de 1,5 mm.

3 thoughts on “Daraverile zilei de 26 martie 2020”

  1. Ai scris despre toate rahaturile cu care ne confruntam zilnic { inclusiv despre Cristian Gatzu si AVC-ul facut la 74 de ani lucru ce nu-i chiar d e mare mirare mai ales ca-i placea sa se ” joace ” cu … ” fetizte ” } iar despre decesul lui Goma… o simpla nota de subsol ! Ai citit vreodata CULORILE CURCUBEULUI 77 sau CAINELE SOLDATULUI ? Daca nu , pacat Iancule caci , vei descoperii acolo de unde provin semintzele ideologice si educationale ale multor insi ce azi… ne conduc in lupta cu COVID 19 ! Si-a dat demisia sau a fost demis alde Costache , conteaza mult prea putin fratioare avand in vedere ca , doar un prost { iar asta putea fi acuzat el d e multe dar d e prostie in nici un caz } ar fi acceptat s a lucreze cu acest , fost somer d e lux numit Orban Ludovic sau cu talambul ala de la COtroceni . Au vrut neaparat guvernarea … sa guverneze insa , s a guverneze corect caci , cu ordonante militare sau decrete de urgentza , orice tampit ajuns peste noapte dictator o poate face .

    1. @Marian Aș fi vrut să pot scrie mai mult despre Paul Goma, dar de curând am început să citesc și eu mai multe despre el și despre nedreptățile pe care le-a trăit. Am trecut în lista de lecturi și recomandările tale. Mulțumesc pentru ele.

      1. Paul Goma n-a trait ” nedreptati ” ! Paul Goma a trait ce-am trait cu totii , incepand de prin 1947 incoace insa , el a avut si curajul la un moment dat de-a striga : AJUNGE !!! O seara cat mai buna si cu multa sanatate pentru tine si-ai tai fratzioare !

Leave a Reply

Your email address will not be published.