Daraverile zilei de 26 iunie 2019

Avem din ce în ce mai puțini elevi și studenți – Populaţia şcolară din sistemul naţional de educaţie a fost, în anul şcolar/universitar 2018-2019, de 3,547 milioane elevi şi studenţi, în scădere cu 31.300 comparativ cu anul şcolar/universitar precedent, potrivit datelor transmise de Institutul Naţional de Statistică (INS).

Corina Crețu și Mihai Tudose s-au înscris în grupul socialiștilor din PE – Corina Creţu şi Mihai Tudose vor face parte din grupul social-democraţilor din Parlamentul European.

”Crocodilii” și ”șobolanii” au pus mâna pe PNL București – A ieşit scandal între liberali, pentru şefia organizaţiei Bucureşti.

300 de mii de firme și români vor beneficia de cele 2 amnistii fiscale – Ministrul Finanţelor pregăteşte o nouă campanie de ştergere a datoriilor.

Maia Sandu promite relații foarte bune cu Rusia – Guvernul de la Chișinău va promova o politică externă previzibilă bazată pe obiectivul integrării europene și implementarea Acordului de asociere la UE, dezvoltând în același timp relații reciproc avantajoase cu Federația Rusă, a declarat, luni, premierul moldovean Maia Sandu, în cadrul întâlnirii cu vicepremierul rus Dmitri Kozak, reprezentantul special al lui Vladimir Putin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.