Daraverile zilei de 25 martie 2020

Coronavirus, jurnal de bord 25 martie – Șefa de la UPU Spitalul Județean Botoșani, Ramona Guraliuc, în izolare. Primăria Suceava a cumpărat beculețe pentru Paște în valoare de 26.000 de euro. Gheorghe Flutur, președinte CJ Suceava, testat pozitiv pentru COvid 19. Messi a donat 1 milion de euro pentru lupta împotriva coronavirus. Italienii închiriază câini ca să poată ieși din case. Un bărbat de 77 de ani din Spania a ieșit din casă să vâneze pokemoni. Greta Thunberg vrea și ea să aibă coronavirus. Cele mai noi date la nivel global: peste 400.000 de cazuri și peste 18.000 decese. Elon Musk donează 1000 de ventilatoare. Italia, un nou bilanț negru: 743 de morți.

Azi este Bunavestire, o mare sărbătoare a creștinătății – Biserica Ortodoxă sărbătorește Buna Vestire în ziua de 25 martie a fiecărui an. Semnificația acestei sărbători este reprezentată de momentul în care Arhanghelul Gavriil o anunță pe Fecioara Maria că va da naștere Fiului lui Dumnezeu.

4 thoughts on “Daraverile zilei de 25 martie 2020”

  1. Mai Iancule , astia d e la Primaria Suceava , astia au inebunit definitiv ? Beculetze de Pasti , ma mir ca n-au dat liber si la vanzarea de petarde ! Stefan cel Mare cred ca s-a rasucit in groapa de la Putna de-a ajuns sa poata fi folosit pe post d e ventilator la vara , vazand tampenia si ticalosia din capul urmasior sai . Greta Thunberg vrea si ea corona virus ? Pai… d e ce nu-i doneaza nimeni frate ? Azi , d e BUNAVESTIRE pana si pe vremea comunismului feroce , pe vremea cand sovieticii faceau legea in tara asta , pana si-atunci de BUNAVESTIRE , BISERICILE ERAU PLINE OCHI SI N-AM AUZIT CA , CONSILIERII SOVIETICI SA SE FI BASICAT VREODATA . Justinian Marina iesea in mijlocul credinciosilor si mergea pana in spitalul Brancovenesc pentru a alina cu binecuvantari suferinta celor ce-si petreceau aceasta zi pe pat de spital . I.P.F. Daniel CIubotea… ce activitati desfasoara , slujbe in ONLINE ??? P.S. Dar ce-ai frate d e nu mai dai replici la comentarii , ti-e frica s a nu te molipsesti de COVID din online ? 8)

    1. @Marian La Suceava este caz de pușcărie grea. Acolo vorbim deja de mână criminală, iar primul care ar trebui să fie luat la bani mărunți este Flutur. Cât despre BOR, consider că a procedat corect prin modul cum a încercat să tempereze mai ales avântul marxiștilor din ziua de azi. Am fi ajuns la nedorite confruntări, simt asta.

      1. Flutur , GHEORGHE FLUTUR nu-i acel ministru din guvernarea Boc care-a avut ideea de-a scrie pe dealuri cu oi , numele lui Traian Basescu , sa vada ala asta din helicopter ? Daca atunci GHEORGHE FLUTUR n-a fost DEMIS absolut instantaneu… tare ma-ndoiesc d e faptul ca azi sau… maine , va patii ceva , orice !

Leave a Reply

Your email address will not be published.