Daraverile zilei de 25 februarie 2019

Biroul Permanent Național al PSD – Se decid candidații la Europarlamentare 2019.

Trump și Kim Jong Un ar putea anunța sfârșitul Războiului Coreean – Președintele american Donald Trump și liderul nord-coreean Kim Jong-Un ar putea declara încheierea Războiului Coreean (1950-1953), în cadrul summitului din Vietnam, au transmis reprezentanții biroului prezidențial din Coreea de Sud, citați de agențiile Yonhap și Reuters, potrivit Mediafax.

Cine a câștigat Oscar 2019? – Prezentăm mai jos lista completă a câştigătorilor celei de-a 91-a ediţii a premiilor Oscar, care a avut loc duminică noapte, la Dolby Theatre din Los Angeles.

Universitatea de Vest Timișoara introduce un curs despre Revoluția din 1989 – Evenimentele care au dus la căderea comunismului în ţara noastră vor putea fi studiate de către studenţi. La fel ca în urmă cu 30 de ani, lucrurile pornesc dins­pre Timişoara. Universitatea de Vest Timişoara (UVT) lansează, din luna martie, în premieră academică naţională, un curs dedicat Revoluţiei din 1989 de la Timişoara.

Gigi Becali l-ar putea băga pe Hagi la pușcărie – Slobod la gură, Gigi Becali ar putea să revină după gratii! În plus, el i-ar putea face probleme și lui Gică Hagi, cel care i-a fost naș. Becali a mărturisit că pe când era închis la Poarta Albă, Hagi l-a angajat la academia sa.

Românii au protestat iarăși – Noi proteste au avut duminică seară în București, dar și în mai multe orașe din țară față de adoptarea ordonanței de urgență care modifică legile justiției. În Piața Victoriei din Capitală au manifestat aproape 8.000 de persoane. Proteste au fost și în orașele mari din țară printre care Sibiu, Cluj, Timișoara, Arad, Iași, Galați și Bacău.

Magistrații refuză invitația lui Dăncilă la discuții – Magistrații resping inițiativa premierului Viorica Dăncilă de a discuta pe tema Ordonanței privind legile justiției și fac apel la CSM să nu trimită reprezentanţi la întâlnirea propusă de premier.

Gripa a mai luat o viață – Încă un deces cauzat de gripă, fiind vorba de un bărbat de 39 de ani din judeţul Prahova, anunţă Institutul Naţional pentru Sănătate Publică (INSP). Numărul deceselor a ajuns astfel la 149.

Leave a Reply

Your email address will not be published.