Daraverile zilei de 25 decembrie 2018

A ajuns și Macron la discursul cu ”agenturili” străine – Guvernul de la Paris a confirmat luni că suspectează ingerinţe externe menite să strice imaginea Franţei prin exagerarea pe reţelele de socializare a impactului protestelor organizate de ”vestele galbene”

Elena Udrea și Alina Bica au fost eliberate – Elena Udrea a fost eliberata, luni, din penitenciarul din Costa Rica. Aceeasi decizie a fost luata si in cazul Alinei Bica. Erau in detentie din 3 octombrie, in baza unor mandate Interpol emise la la solicitarea autoritatilor române.

Papa Francisc: ”Omul a devenit lacom” – Papa Francisc a criticat ferm luni seara, în cadrul tradiţionalei slujbe din Ajun de Crăciun, “voracitatea consumeristă” a oamenilor, cerându-le să reflecteze asupra sensului spiritual al vieţii lor şi să împartă cu cei mai săraci.

Radet ne vrea nespălați de Crăciun – Probabil una din cele mai mari avarii din ultimii ani. ȘI acesta este doar începutul.

Câștigătorul premiul de ”retard of the day” – Un român care a creat, pe Facebook, un eveniment numit ”Concurs de bătut femeia” s-a ales cu dosar penal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.