Daraverile zilei de 24 octombrie 2018

Metroul bucureștean, o nouă defecțiune – mii de oameni au rămas blocați în stațiile de metrou după o nouă defecțiune petrecută de data aceasta în stația Pipera.

CCR dezbate astăzi sesizările legate de modificările aduse Codului Penal – sesizările au fost depuse de Președinte, PNL, USR, PMP și ÎCCJ

Manuscrisele de la Marea Moartă, contrafăcute – ceea ce pentru mulți reprezenta o șansă de a arăta manipularea ortodoxiei, s-a dovedit a fi de fapt un fals.

Dacă vă întrebați ce mai face Mădălina Ghenea – se ocupă tot cu răvășitul, deci este tot răvășitoare. de data aceasta la festivalul de film de la Roma.

Hackerul Guccifer, eliberat condiționat – devenit celebru după ce a spart conturile de e-mail ale unor personalități, hackerul pare că și-a ispășit pedeapsa.

Încă o lună până la sfințirea Catedralei Mântuirii Neamului – lucrările continuă în ritm susținuț pentru a se finaliza la timp lucrarea la roșu.

Doi părinți inconștienți și-au plimbat copilul cu căruciorul, în timp ce ei erau în mașină – care mașină rula cu viteză mică, dar rula.

Jean Claude Junker, încă o palmă dată guvernului PSD – ”România să nu se îndepărteze de la principiile statului de drept„.

Sursă foto: catedralaneamului.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.