Daraverile zilei de 24 mai 2019

Fake-news-ul zilei: PNL aniversează 144 de ani de la înființare – Partidul Naţional Liberal aniversează astăzi 144 de ani de la înfiinţarea formaţiunii politice. PNL va găzdui un eveniment dedicat acestui moment în grădina sediul central al partidului din Aleea Modrogan, nr. 1, anunţă un comunicat de presă remis Redacţiei noastre.

Mesajul lui Mihai Șora înaintea alegerilor europarlamentare – Scriitorul Mihai Şora a transmis, joi, un mesaj audio pe pagina sa de Facebook, prin care îi îndeamnă pe români să meargă la vot, pentru a schimba ţara.

Emilia Șercan: ”În curând veți înțelege dimensiunile diabolice ale poveștii!” – Jurnalista Emilia Şercan a scris, joi seară, pe Facebook, după ce Direcţia Naţională Anticorupţie a anunţat că rectorul şi prorectorul Academiei de Poliţie ar fi implicaţi în ameninţările cu moartea pe care le-a primit, că abia după ce dosarul va ajunge la instanţă şi va deveni public va putea vorbi despre ”dimensiunile diabolice ale acestei poveşti”.

Gabriela Firea: „Există întârzieri la plata datoriilor RADET către ELCEN!” – Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat joi că au existat întârzieri la plata datoriilor RADET către ELCEN, exprimându-şi convingerea totodată că, în perioada următoare, prin atragerea de fonduri, atât din Trezorerie, cât şi de pe piaţa liberă privată, municipalitatea va putea face faţă acestor restanţe.

Ce cărți recomandă Bill Gates pentru vacanța de vară – Co-fondatorul companiei Microsoft şi-a făcut un obicei din promovarea titlurilor de carte care îl interesează oferind periodic liste de lectură pentru diferite perioade ale anului, arată platforma investors.com.

Dispar 4 universități din România – Patru universități nu mai apar în Nomenclatorului domeniilor și al specializărilor/programelor de studii universitare și a structurii instituțiilor de învățământ superior pentru anul universitar 2019 – 2020, aprobat în sedința de Guvern de joi.

Halep vrea să cucerească Roland Garros cu un manechin în echipa ei – Fostul număr 1 WTA a decis să nu-i ia cu ea la turneul de la Paris pe partenerul de antrenament Vasile Antonescu si nici pe kinetoterapeutul Bogdan Covrig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *