Daraverile zilei de 23 aprilie 2020

Coronavirus, jurnal de bord 23 aprilie – SUA a depășit 47 de mii de morți. Planul de reluare al școlilor. Legătura dintre coronavirus și cei sub 50 de ani care fac AVC subit. Peste 20.000 de clienți ai BCR au cerut amânarea ratelor. Amendă uriașă dată unui sucevean care a făgut grătar de Paști. Spectacolele TNB, online. Bacalaureatul și Evaluarea Națională ar putea avea loc în iunie. Olanda trece de 4000 de morți. OMS în scandal cu fotbalul, cere să se mențină suspendarea meciurilor până la finalul anului. Pacienții cu astm, vulnerabili în fața coronavirusului.

30 de ani de la prima și poate singura manifestare reală a spiritului civic românesc, Piața Universității – În urmă cu trei decenii, centrul Bucureştiului a fost declarat „Zonă liberă de neo-comunism“. A fost începutul celui mai amplu protest din istoria României.

15 ani de la lansarea Youtube – Vă mai aduceţi aminte care este primul clip pe care l-aţi văzut pe YouTube? Dacă nu, atunci e puţin probabil să vă aduceţi aminte care este primul clip ”urcat” pe platforma video.

2 thoughts on “Daraverile zilei de 23 aprilie 2020”

  1. Iancule , sincer sa fiu , chiar nu reusesc sa ma prind care dintre stirile jurnalului tau de pandemie este cea mai importanta asa incat , incep prin a te anuntza ca am eu o VESTE BUNA care imi bucura sufletul : HRISTOS A INVIAT IANCULEEEE !!!!!!!!!!!!!!!! Nu , sigur nu-mi amintesc care-a fost primul clip vazut pe youtube si nici cine l-a ” urcat pe platforma ” insa , MI – ADUC AMINTE PRECIS CE-A FOST CU FENOMENUL PIATA UNIVERSITATII DAR MAI ALES , MI- AMINTESC MOTIVUL PENTRU CARE A INCEPUT . ” OLE , OLE , OLE FRONTUL ASTA CE MAI E ? PCR !!!!!!!!!!! ” Am mare oftica ca , nu-s mai tanar si nu-s in postura de-a sustine examenul de bac caci , SIGUR al luam cu 10 si nici macar nu m-ar fi interesat care este PLANUL DE RELUARE AL SCOLILOR . Am un nepot care , la ora asta , isi freaca mainile d e bucurie si inaltza rugaciuni de multumire lui Dumnezeu pentru acest ” examen ” de BAC : Facultatea de Medicina scrie pe el !La chestia aia din judetul Suceava cred ca-i vorba , dincolo de luarea in deradere a Ordonantelor Militare { care limiteaza numarul peroanelor aflate in acelasi loc la maxim 8 } , de un alt ABUZ al autoritatilor in spetza al politistilor . Pai , daca fac o paranghelie cu niste amici in beciul casei si mai si postez asta pe FB asa d’ al dracului , cum indraznesti tu , ca politist { om care se crede ca vegheaza la pastrarea legilor } sa intrii peste mine-n beci si sa ma amendezi si pe mine si pe ailalti patrecareti ? Insa , daca tipul a declarat public , ca-si doreste s a fie amendat iar banii sa fie dati pentru oarece… Dupa umila mea parere , mai bine-i dona el personal cuiva in nevoie caci , pentru un pensionar amarat sau o familie necajita cu multi copii , banii aia chiar insemnau ceva ! Faci parte dintre acei 20.000 de clienti ai BCR sau ai altor banci ? De ce ai mai imprumutat Iancule , nu-ti ajungeau aia … 70.000 de Euro sau…. n-au facut pui ??! 8) Pentru SUA 47 de mii de morti este un nimic Ioane la cata populatie au si , nu uita : multi au murit in accidente d e masina pe fondul bauturii si-al fumatului de … MARIAIOANA ori pentru c’asa au vrut ei caci , in USA , ESTE DEMOCRATIE CHIAR DACA-I CONDUSA DE … UN REPUBLICAN !!! Iancule , iarta-ma fratioare ca nu te-am intrebat daca tu sau alti apropiati ai tai , mama sau tata , frati , surori , prieteni si nu ma refer la IPS Pimen , dupa cum cred ca ti-ai dat seama , au fost contaminati de COVID 19 sau macar suspicionati de-asa ceva . In acest caz , te rog sa sti ca-s alaturi de tine in greaua incercare prin care treci . Dorinta mea este ca , Dumnezeu sa-ti dea cat mai multa LUMINA SPIRITUALA in aceasta saptamana { sau ce-a mai ramas din ea } si , chiar mai departe daca EL dragutzul doreste asta ! 8)

    1. @Marian Din fericire, suntem cu toți bine, mai puțin, după cum știi deja, ÎPS Pimen. Dar și pentru el, lumea care dorește, înalță rugăciuni. Săptămână Luminată și binecuvântată și ție, Marian!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *