Daraverile zilei de 22 octombrie 2021

Daraveri despre coronavirus:

Maraton de vaccinare în București până luni dimineața.

Ce restricții ni se pregătesc începând cu ziua de luni, 25 octombrie.

Aproape 100 de mii de români vaccinați în ultimele 24 de ore.

Daraveri interne:

Ludovic Orban demisionează din grupul parlamentar PNL.

Cum ar putea arăta guvernul Ciucă?.

Daraveri externe:

Alec Baldwin și-a ucis, accidental, doi colegi de platourile de filmare.

Donald Trump anunță lansarea rețelei sociale Truth Social.

Regina Elisabeta, internată pentru o noapte pentru investigații preliminare.

 

One thought on “Daraverile zilei de 22 octombrie 2021”

 1. Daraveri despre coronavirus:

  ” Maraton de vaccinare în București până luni dimineața.” Asta inseamna cumva ca se va vaccina si noaptea ? Cine-ti garanteaza ca vei fi vaccinat cu Astra Zeneca si nu cu … MOTORINA ?

  ” Ce restricții ni se pregătesc începând cu ziua de luni, 25 octombrie.” Pai…fix ca cele de anul trecut de pe vrea asta cand…nu aveau astia nevoie d e voturile noastre .

  ” Aproape 100 de mii de români vaccinați în ultimele 24 de ore.” Asta inseamna mult… inseamna putzin ? Ce te faci ca , am auzit pe cam multi declarand la intrebarea DE CE V-ATI VACCINAT raspunzand … DE FRICA si nu era vorba despre … frica d e moarte ?! Daraveri interne:

  ” Ludovic Orban demisionează din grupul parlamentar PNL.” Adio dar….raman cu tine ! Pai in conditiile in care asta , in ultimii treizeci de ani n-a stiut altceva decat s a manance cacat si sa linga cururi de potentati…ce dracu vrei s a faca decat sa se declare neafiliat , s a participe ca…neinregimentat politic la sedintele Parlamentului insa LEAFA de Parlamentar pluis PRIVILEGIILE …sa-i ramana neatinsa caci altfel…moare gura lui de foame ! De unde dracu l-ati gasit pe lingaul asta ?

  ” Cum ar putea arăta guvernul Ciucă?.” 1] Ar putea …. d e fapt…asta arata ca , Romania este o tara guvernata d e catre ” oameni politici ” pe care-i doare fix in KUR { asta-i in germana } de REGULILE U.E. desii ne-am luat niste angajamente la aderare ! si 2 ] Arata ca , de fapt ORDINELE vin din alta parte a globului iar ” politicienii romani ” nu-s altceva decat niste shmenari care asculta d e ordinele alora asa cum pe vremuri bisnitzarii d e pe Covaci ascultau d e ordinele Militiei : cand trebuia gaseai blugi si Kent iar cand…nu era cazul , NU GASEAI PE NIMENI P’ACOLO ! Daraveri externe:

  ” Alec Baldwin și-a ucis, accidental, doi colegi de platourile de filmare. ” Deja a fost gasit vinovatul , deja nu-i prima oara cand se-ntampla astfel de “accidente ” .

  ” Donald Trump anunță lansarea rețelei sociale Truth Social.” Asta-i o gluma in spiritul nebunului de Trump ? De ce nu Dreptatea Sociala sau macar… Pravda ? Cine se-asteapta sa-l citeasca acum cand pana si-acolo este magareatza cat casa pe capul lor ?

  ” Regina Elisabeta, internată pentru o noapte pentru investigații preliminare.” Iancule , iti doresc din tot sufletul ca , la implinirea varstei de 95 de ani , s a fi si tu ” internat pentru o noapte pentru investigatii preliminare ” !!! Intrebare : da’ ce-ai patzit Ioane de te-ai axat pe reclame { vezi ultimele postari } , se-apropie Sarbatorile d e iarna deci iti aduni bani albi ca sa te cari prin vreun paradis…exotic ? La mai mare , la mai mult si nu uita ca , oriunde te duci ai nevoie de …GREEN PASS plus masca d e rigoare !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *