Daraverile zilei de 22 martie 2019

Gabriela Firea a fost operată de urgență – Primarul general, Gabriela Firea, a fost supusă, în cursul nopții de joi spre vineri, unei intervenții chirurgicale pentru o afecțiune a aparatului gastro-intestinal.

Tudorel Toader a reinventat cenzura – Jurnalista Realitatea TV Ionela Arcanu a anunţat că, la fel ca în cazul lui Ovidiu Oanţă de la Pro TV, i-a fost retrasă acreditarea de presă de la Ministerul Justiţiei.

Teleorman, tărâmul interzis – Deputatul USR Claudiu Năsui a vrut să îşi deschidă birou parlamentar în Teleorman, însă conducerea Camerei Deputaţilor i-a respins solicitarea, fără vreo explicaţie.

Iohannis, încercând să rezolve gafa cu Moldova – Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, vineri, răspunzând unor întrebări ale jurnaliştilor, că este sigur că la dezbaterea de marţi „Preşedinte sau cetăţean/ om politic şi societate civilă” a spus „naţiuni” când a vorbit despre unirea României şi Republicii Moldova. De fapt, preşedintele a vorbit atunci despre „popoare”.

Aplicația RAR ”Istoric Vehicul” a căzut din cauza numărului mare de accesări – Probleme mari anunţate de RAR pentru aplicaţia gratuită Istoric Vehicul, lansată de joi. Din cauza numărului mare de accesări, aceasta a avut fluctuaţii de funcţionare încă din ziua lansării, probleme care au continuat şi vineri.

Iohannis lansează consultări pe teme Referendumului – Președintele Klaus Iohannis organizează marți, la Cotroceni, consultări cu reprezentanții societății civile pe tema referendumului. Anunțul a fost făcut pe Facebook de Elena Calistru, de la Funky Citizens, care a precizat că a acceptat invitația șefului statului. Ulterior, informația a fost confirmată pentru Agerpres de Administrație Prezidențială.

România, condamnată la CEDO pentru încălcarea drepturilor unui deținut la educație – Statul român a fost condamnat de Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) în cazul unui deţinut căruia i s-a refuzat dreptul la şcolarizare, fiind încălcat dreptul la educaţie prevăzut de Articolul 2 din Protocolul 1 la Convenţie, anunţă APADOR-CH. Deţinutul a primit 2.000 euro despăgubiri.

Câte un referendum pentru fiecare, să ajungă – În curând am putea avea două referendumuri – unul pentru justiţie, iar altul pentru demiterea lui Klaus Iohannis din funcţia de preşedinte, propunere formulată de senatorul PSD Şerban Nicolae la Antena 3.

Uniunea Europeană acceptă o amânare Brexit doar până pe 22 mai – Uniunea Europeană este de acord cu amânarea Brexitului doar până pe 22 mai, cu o zi înaintea alegerilor europarlamentare și doar dacă acordul premierului britanic Theresa May va fi aprobat de parlamentul britanic, se arată în concluziile preliminare ale Consiliului European, obținute de Politico.

Gucci vinde adidași deja murdari cu 870 de dolari – Isterie pe rețelele de socializare după ce Gucci a scos la vânzare încălțări sport, gata ”murdare”, pentru 870 de dolari, relatează CBS News.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *