Daraverile zilei de 22 decembrie 2018

Un sat din America a fost împodobit cu peste 1 milion de luminițe de Crăciun – Iar a pierdut doamna Firea lupta la mustață, cu toate lustrele ei.

OUG ”taxa pe lăcomie” a fost adoptată de guvern – Guvernul a adoptat, în şedinţa de vineri, printr-o Ordonanţă de Urgenţă (OUG), „taxa pe lăcomie”, prin care băncile plătesc un impozit pe active, dacă nivelul ROBOR aplicat creditor depăşeşte 2%. Iohannis a lipsit, era ocupat cu planurile de concediu.

Ariana Grande, detronată de un blogger ce cântă despre cârnați – Un blogger a lansat un cântec dedicat cârnaţilor în foitaj şi a făcut senzaţie în Marea Britanie, vineri, după ce le-a învins pe Ariana Grande şi Ava Max, ocupând primul loc în celebrul top muzical de Crăciun din această ţară.

Pastorala de Crăciun a Preafericitului Părinte Patriarh – „În societatea contemporană, marcată de secularizare sau indiferență duhovnicească, este tot mai necesară o reînnoire a chemării fiecărui creștin, cleric sau mirean, de a fi, asemenea îngerilor și păstorilor de la Betleem, vestitori sau apostoli ai iubirii milostive a lui Hristos în lume”.

Florin Busuioc, prima apariție la TV după infarct – Florin Busuioc a fost externat la finalul lunii noiembrie, după ce a suferit un infarct pe 6 noiembrie, la Craiova, în timp ce se afla pe scenă. Busu a primit acceptul medicilor să meargă acasă.

Ion Iliescu, acuzat de crime împotriva umanității – La 29 de ani de la Revoluție, Ion Iliescu a fost pus sub urmărire penală pentru crime împotriva umanității. Nu știu la ce ajută, dar măcar istoria să rețină adevărul.

Revoltă în Gara de Nord – Călătorii unui tren au s-au pus pe șine și au refuzat să lase trenul să plece după ce, deși aveau bilete, nu au mai putut urca în vagoanele super aglomerate.

România a preluat, simbolic, președinția CE – Deloc simbolic, cu Dăncilă, Dragnea și gașca PSD, ne pregătim să facem praf și Uniunea Europeană.

Zile libere 2019 – Că tot intrăm în ultimele zile libere pe 2018, hai să vedem ce zile libere avem și pe 2019.

Leave a Reply

Your email address will not be published.