Daraverile zilei de 21 septembrie 2019

Kelemen Hunor și Mircea Diaconu se înscriu azi în cursa pentru Cotroceni – Kelemen Hunor, candidatul UDMR la alegerile prezidențiale și Mircea Diaconu, sprijinit de ALDE și Pro România, vor depune sâmbătă, la Biroul Electoral, semnăturile necesare pentru a intra în cursa pentru Cotroceni. Până acum și-au depus candidaturile Klaus Iohannis, Dan Barna, Viorica Dăncilă și Theodor Paleologu.

Extratereștrii neserioși nu au venit la întâlnirea de la Area 51 – După ce în iunie peste 3 milioane de persoane s-au arătat interesate pe Facebook să participe la un raid asupra Area 51, baza militară americană în jurul cărora există vechi speculaţii că ar adăposti extratereştri, forţând armata Statelor Unite să emită un avertisment potenţialilor vizitatori nedoriţi, doar câteva zeci de persoane s-au prezentat vineri la mult anticipatul eveniment.

La Londra se va deschide, în noiembrie, primul muzeu al vaginului – Primul muzeu din lume dedicat vaginului se pregăteşte de deschidere în Londra, pe 16 noiembrie, după o campanie de strângere de fonduri care a adus organizatorilor aproximativ 50,000 de lire sterline, relatează BBC News.

O pereche de lenjerie intimă care ar fi aparținut Evei Braun, vândută cu aproape 5000 de dolari – Lenjeria intimă despre care se crede că ar fi aparținut soției lui Adolf Hitler, Eva Braun, a fost vândută joi la licitație pentru suma de 4.625 de dolari. Cel care a cumpărat perechea de chiloți a achiziționat, de asemenea, și o cămașă de noapte a Evei Braun pentru suma de 3.245 de dolari, notează CNN.

Zuckerberg, întâlnire cu Trump – Mark Zuckerberg, CEO al Facebook și probabil cel mai puternic om din lume ca lider al companiei care deține datele a peste 2,3 miliarde de oameni, s-a întâlnit joi cu Donald Trump în Biroul Oval al Casei Albe. În timp ce Zuck nu s-a deranjat să menționeze întâlnirea pe nici una din mediile sociale pe care le deține, președintele a postat mândru fotografia celor doi strângându-și mâinile pe Facebook, Twitter și Instagram (care este tot proprietatea lui Facebook).

Cel mai bătrân supraviețuitor de la Auschwitz a murit la 106 ani – Cel mai bătrân supravieţuitor austriac al lagărelor morţii, Marko Feingold, a murit joi la vârsta de 106 ani, a anunţat vineri comunitatea evreiască din Viena (IKG), relatează AFP.

Leave a Reply

Your email address will not be published.